reklama
dzięki DOROTA27 za informacje zobaczymy czy w tym miesiącu mi sie uda zreguły jest tak ze jak sie bardzo chce to trzeba trochę poczekać a jak sie nie planuje to szybko wychdzi ale cóż u mnie to już najwyzsza pora na drugie bo synek już duży i róznica bedzie już i tak wielka no i ma pretensje ze wszyscy mają rodzeństwo tylko on nie.Jeśli mogła byś mi jeszcze napisać jakiej firmy używasz testów była bym bardzo wdzięczna POZDRAWIAM WSZYSTKICH
Dorotka niska 36,7 max ( a moj termometr elektroniczny to raczej zaniza ) nawet maz sie smial ze jak na ten termometr to mam 38 no ale zawsze mierze tym samymA jaką temp miałaś zazwyczaj w drugiej fazie cyklu?
no nic czekam dalej
Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Dorotka niska 36,7 max ( a moj termometr elektroniczny to raczej zaniza ) nawet maz sie smial ze jak na ten termometr to mam 38 no ale zawsze mierze tym samym
no nic czekam dalej
No to tym bardziej kciukaski zaciskam K_asiu

Medio
Fanka BB :)
Pamiętam, jak robiłam test ciażowy będąc w pierwszej ciaży to tez mi po 10 dniach nie wyszedł, dopiero w 32 dniu cyklu pojawiła sie słaba rożowa kresecza.Podobno jak jest sie w ciaży i ma to być córeczka to stężenie hormonu jest wyższe niż na synka. Dlatego ja bede się testować w 10 dni po. Pierwszy raz spróbuje, a poźniej zobaczymy.Testy powinny byc za darmo!
reklama
Podziel się: