reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
Niska waska w biodrach i szczupla to gdzies musi wyjść:) ale w luzniekszych obraniach nie rzuca się w oczy :)
Ja to samo . Mam 161cm wzrostu 45kg . Wąskie biodra mała i drobna .
Ja będę chodzić w luźnych ubraniach bo nie chce żeby ktoś wiedział aż do 16tc. Po domu będę mogła chodzić w dopasowanych . Mam trochę bluzek z ostatniej ciąży ciążowych z H&M ale góra dopasowana a tylko więcej miejsca na brzuszek zawsze lubiłam dopasowane rzeczy .

Hej dziewczyny :) jestem tu nowa ,właśnie zrobiłam test ale kreska jest baaaardzo słaba, staramy się o dzidzie ,bo moja strasza juz 16 lat :) potrzebuje brzuszka albo siostry :) jak u was ? Co o tym myślicie?

Mój taki był 3 dni temu w 9dpo, a dziś 12dpo i taki jest. ( to był ostatni jaki miałam i już nie testuje więcej)
IMG_7133.JPG

Ja to samo . Mam 161cm wzrostu 45kg . Wąskie biodra mała i drobna .
Ja będę chodzić w luźnych ubraniach bo nie chce żeby ktoś wiedział aż do 16tc. Po domu będę mogła chodzić w dopasowanych . Mam trochę bluzek z ostatniej ciąży ciążowych z H&M ale góra dopasowana a tylko więcej miejsca na brzuszek zawsze lubiłam dopasowane rzeczy .
Przed ciaza tez mowilam ze nie bedziemy mowic najdłużej jak się da, a co do czego to moj maz zaczal sie wszystkim chwalic po skonczonym 7tc bo juz nie mogl wytrzymac, takze u nas wszyscy juz wiedza :)

Przed ciaza tez mowilam ze nie bedziemy mowic najdłużej jak się da, a co do czego to moj maz zaczal sie wszystkim chwalic po skonczonym 7tc bo juz nie mogl wytrzymac, takze u nas wszyscy juz wiedza :)
U mnie znowu mój M absolutnie nie chce . Ja miałam dwie straty . Moi rodzice to bardzo przeżywają jesteśmy pewni że nikt się nie dowie u nas łatwo ukryć bo ja się nie widzę z rodziną ja w UK rodzina w Polsce . Łatwo będzie . Powiemy około 14-16 tc bo mąż mówi ze lepiej 16 i od razu im płeć powiemy. Wyślemy zdjęcia mamy takie kartki informujące ze będą dziadkami. My raczej nie powiemy jestem tego pewna. Za bardzo rodzice to przeżywają a nie są młodzi wiec nie ma opcji wcześniej . Tak już postanowiliśmy będą czekać krucej

reklama
U mnie znowu mój M absolutnie nie chce . Ja miałam dwie straty . Moi rodzice to bardzo przeżywają jesteśmy pewni że nikt się nie dowie u nas łatwo ukryć bo ja się nie widzę z rodziną ja w UK rodzina w Polsce . Łatwo będzie . Powiemy około 14-16 tc bo mąż mówi ze lepiej 16 i od razu im płeć powiemy. Wyślemy zdjęcia mamy takie kartki informujące ze będą dziadkami. My raczej nie powiemy jestem tego pewna. Za bardzo rodzice to przeżywają a nie są młodzi wiec nie ma opcji wcześniej . Tak już postanowiliśmy będą czekać krucej
Ja co prawda jeszcze nie mam zadnych takich doswiadczen ale caly czas sie balam ze cos pojdzie nie tak, w sumie dalej tak jest. I tlumaczylam mu ze jeszcze wczesnie i wszystko moze sie wydarzyc, ale on twierdzil, ze na pewno bedzie dobrze, na szczescie do tej pory bylo wszystko ok

Do góry