Miałam podane dwa zarodki, 4BA i 2BB.A jaki mialas podany zarodek, wa czy jeden i ktor to bedzie dpt ?
To będzie 7dpt
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałam podane dwa zarodki, 4BA i 2BB.A jaki mialas podany zarodek, wa czy jeden i ktor to bedzie dpt ?
O matkooooooo jakie cuda!!! Ja mam zestaw pawie oczka z piórkiem i od znajomych na rocznice dostaliśmy 2 kubeczki z naszymi imionami ! Boskie!!! Co jestem w Boleslawcu to zawsze kupuje jakaś skorupkeJa tez kocham boleslawcauwielbiam takie klimaty. Mam jeszcze stary Włocławek, wzięłam sobie od mojej mamusi żeby ładnie się komponowały z Bolkiem
![]()
Mam za duzego stresa zeby tam jeszcze wchodzic w te wyniki...Kuźwa, ale się stresuję jak wchodzę na forum i mam powiadomienie że dodalaś posta [emoji33][emoji33][emoji33].
Damy rade uciagnac i takie mądre bazyliki jak ta podstawowa!!!! W końcu spoko babeczka z niej jest - z wyjątkiem ostatniego postu -STRASZAKA ! Łobuziaka jedna z tej @bazylia128 !!!! Tak straszyć biedne forumowiczkiByle mądrzejszych [emoji23][emoji23][emoji23]
No taaak jak mu dobrze i błogo. Zwierzaki są kochane. Potrafią oderwać nas od rzeczywistości.Chyba tak, na razie nie patrzyłam. Jak wrocilismy to padliśmy. Ja wlasnie się obudziłam, stado jeszcze spi. Najlepszy jest Rudolf![]()
No i biore tez encorton ktory "rozwala"cukryNic się nie martwJa mialam przed poprzednią punkcją równo 99. 4 miesiące później bylam w ciąży, a cukrzycy ciążowej nie miałam. Grunt zw masz w normie. A ze w górnych granicach, taki pewnie Twój urok.
Jezuuuu, wiem kochana[emoji849]. Mi zawsze tak serce wali jak pobieram wynik, że chyba wszyscy dookoła to słyszą [emoji33]. To jest straszny dzień [emoji33].Mam za duzego stresa zeby tam jeszcze wchodzic w te wyniki...
Pewnie jeszcze nie ma i tak...
Potem jak się odważę wejsc na stronę i zobacze ze jest plik do pobrania, to odłożę telefon, serce będzie mi walić, a ja będe się bała nacisać pobierz. A jak juz sie zbiorę w sobie i nacisnę pobierz to odloze telefon, bo będę sie bała spojrzeć na wynik...
Jak widzisz wcale mi nie spieszno do tych przeżyć...
Wiesz u mnie jest problem z zawysokim AMH wiec bardzo sie główkuje co mi tam zapodac tym razemHmmmm ciekawa procedura!!! W związku z powyższym i tym ze w koooooncu wystartowalas trzymam mocno kciuki za mnóstwo małych bazylek !!!!!!!![]()
.Jezuuuu, wiem kochana[emoji849]. Mi zawsze tak serce wali jak pobieram wynik, że chyba wszyscy dookoła to słyszą [emoji33]. To jest straszny dzień [emoji33].
Ale mam nadzieję że z zajebistym finałem [emoji3590][emoji3590][emoji3590]