reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja nie umiem tak wyjść nie patrząc. Więc patrzę a potem wychodze ale najczęściej wyglądam już zupełnie inaczej niż na wejściu.
Jejjjkuuuuu wiem jakie to trudne ;( Ja zawsze jak biore wynik z labo to nie otwieram przy ludziach, tylko napierw go skladam do kieszeni a pozniej czekam na jakis moment przyplywu odwagi i patrze... Ale sie stresuje az mnie w brzuchu boli... Dlaczego to musi byc takie ciezkie ;(

Cześć Dziewczyny, jestem na tym wątku nowa, chciałam Was zapytać o interpretacje wyniku AMH, robiłam to badanie pierwszy raz i w sumie sama nie wiem czy jest ok, wizytę mam dopiero za tydzień.
Zakres norm mam: 0.80 - 8,18, mój wynik to, 5,1, myślicie, że jest ok ? niby mieszczę się w przedziale, ale wyczytałam, że AMH powyżej 3, to AMH podwyższone.
Spoko pewnie pojdziesz krotkim protokolem ja mam ponad 9 i ide troche na przemian, dlugo - krotkim :) Bedziesz miala pewnie duzo jajeczek i odlozony tranfer o jeden cykl z powodu ryzyka hiperstymulacji. Nie przejmuj sie duzo kobiet tak ma ;)

Ja nie umiem tak wyjść nie patrząc. Więc patrzę a potem wychodze ale najczęściej wyglądam już zupełnie inaczej niż na wejściu.
JA zazwyczaj otwieram dopiero w samochodzi i strasznie mi sie wtedy rece trzesa i serducho bije i zmuszam sie zeby otworzyc oczy. Nie chce zeby mnie ludzie widzieli w takim stanie ;)

Spoko pewnie pojdziesz krotkim protokolem ja mam ponad 9 i ide troche na przemian, dlugo - krotkim :) Bedziesz miala pewnie duzo jajeczek i odlozony tranfer o jeden cykl z powodu ryzyka hiperstymulacji. Nie przejmuj sie duzo kobiet tak ma ;)

Dziękuję Wam za odpowiedź. Napisałam do Was bo widzę, że jesteście w temacie, a dla mnie to nowość i początek i po prostu nie wiem co oznacza taki wynik.

Ja po poerwszym transferze jak odebrałam wynik drugiej kontroli który był 0 a spodziewałam się oczywiście wielkiego sukcesu musiałam chwilę siedzieć na ławce. Normalnie nogi nie chciały współpracować o głowie nawet nie wspomnę. Wolę jednak oglądać to w domu w necie. Mogę przeżywać w samotności.
JA zazwyczaj otwieram dopiero w samochodzi i strasznie mi sie wtedy rece trzesa i serducho bije i zmuszam sie zeby otworzyc oczy. Nie chce zeby mnie ludzie widzieli w takim stanie ;)

reklama
Do góry