reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ostatni raz czulam cos w podbrzuszu z tydzien temu. A teraz czasem mnie ćmi ale tak leciutko tak niżej. Ale to naprawdę delikatnie. A Ciebie coś tam ćmi?

Tak czuje takie napięcie i wypełnienie ale tylko czasem od tygodnia nie czułam a dziś położyłam się na kanapie i czuje delikatnie. Tłumacze sobie ze macica rośnie

No niech teraz rośnie ☺
Mężowi powiedziałam że jakby jestem w ciąży...
No bo wiadomo, długa droga jeszcze żeby móc się cieszyć tak na serio.
Ale mam takie wrażenie, że to co u mnie było najtrudniejsze jakimś cudem przeskoczyliśmy ❤
Haha jest też swojemu mężowi tak powiedziałam. Potem beta słabo przyrosła, stwierdziłam że nic z tego. Jednak ciąża się utrzymała, już nawet komentował "to w końcu jesteś w ciąży czy nie". Chciałam go udusić.
U ciebie pójdzie gładko, taka piękna ta beta:)

W ogrodzie to mogę ryć od rana do wieczora [emoji3590]. Kocham to [emoji3590]
Na zdjęciu moje najładniejsze miejsce, reszta to taki chaos do poprawki[emoji12]
Taras oczywiście z czerwonej cegły dziewczyny [emoji12]Zobacz załącznik 1083432Zobacz załącznik 1083438
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o moja rozyczko !!!!!!!!!! Tam jest cudownie no jaka z ciebie dumna jestem. Dziewczyny co do cegly to moj tata prowadzi firme ma tartak ale jest tez dilerem cegly CRH. Robi palety i w zamian dostaje albo kasiure albo cegle wiec u nas na skladzie jest tego od zaje... i jeszcze rroche i ma najlpesze ceny wiec fajnie to schodzi. Najwiecej idzie na koscioly :D:D:D A ja u siebie nie mam nic :) Wzielam prysznic wskoczylam w dresiki i smigam ;) @Netiaskitchen oczywiscie czekalam na twoje wyniki ;) To jest ten transfer ZOBACZYSZ Buziaki ;)

Tak czuje takie napięcie i wypełnienie ale tylko czasem od tygodnia nie czułam a dziś położyłam się na kanapie i czuje delikatnie. Tłumacze sobie ze macica rośnie
No ja tez tak myślę. U mnie w ndz ostatni raz. Potem juz tez zaniklo. Martwilam się bo kazde zmiany to jednak niepokój ale doszly mdlosci ktorych nie mialam to sie uspokoilam. Chyba po prostu w ciazy kazdy dzien to nie te same objawy:):)

reklama
W Holandii kocham stare kamienice , z wysokimi sufitami i wielkimi oknami .. tylko schody są tak cholernie strome , ze czasem zejść z takich z siatami zakupów to neo lada wyczyn [emoji23]maja swój klimat , ale ceny w dużych miastach są masakryczne .[emoji57]szukaliśmy czegoś gdzie będzie i miejsce dla dzieci i blisko dobre szkoły , park itd .. nie biorą pod uwagę , ze to się nie zisci .. [emoji7]BTW jak już dopadnę się mojej 6scio palnikowej kuchenki i piekarnika, ta Was zamecze moimi wypiekami [emoji2957][emoji2957][emoji2957]
Dawaj dawaj[emoji3] marzy mi się taka stalowa, industrialna kuchnia[emoji4]

Do góry