Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Ja właśnie też. Jakby się zepsuło i nie było tętna to zawał na miejscu.[emoji1][emoji1]Hahaha [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] ja chyba bym się bała sprawdzać... może chce odsprzedac ? [emoji2955]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja właśnie też. Jakby się zepsuło i nie było tętna to zawał na miejscu.[emoji1][emoji1]Hahaha [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] ja chyba bym się bała sprawdzać... może chce odsprzedac ? [emoji2955]
Zobacz załącznik 1083500
Hej dziewczyny ja już po wizycie serduszko dalej stuka. Trochę jaszczurka mi nadrobiła z tygodniami z om 7t3d a usg 7t5d wiec nawet się zagalopowała [emoji23]wszystko jest ok dostałam badania na krew.
Następna wizyta 20.03
Co do objawów nic mi nie jest nadal, zreszta jak w pierwszej ciąży.
Super Kochana! A na pierwszej wizycie jak Cię wyliczył tygodnie? Zgadzaly Ci się?
To są horrory, w poprzedniej ciąży pamiętam, że dziewczyny to kupowały, a jak nie mogły znaleźć serduszka, to pędem na IP, no i oczywiście wszystko było ok.. w większości mężowie im to pozabierali, albo powyrzucaliHahaha [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] ja chyba bym się bała sprawdzać... może chce odsprzedac ? [emoji2955]
Piękna.Melduję dzisiejszą betę - 2200 mIU/ml (dwa dni temu 668 mIU/ml)
Dzisiaj kończę 5 tydzień(5+0)
Kolejne usg 25 lutego. A ty który tydzień ciazy?