reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Cześć dziewuszki 🤭 u mnie cyk i zaczynam kolejny nowy cykl już drugi bez CLO może ten będzie szczęśliwy 💪 ale zobaczymy.
Powodzenia :)
Ja tak schizuje, ze dzis wstalam z mdlosciami...ta :/ musze troche wyluzowac.
Pogoda straszna, zastanawiam sie czy wyjsc z corka na spacer, perspektywa calego dnia w domu mnie ciut przeraża...jednak nadal ostrzegają przed wiatrem :(

Cześć! Da też dziś źle spałam, co chwilę się przebudzałam. Ale zauważyłam, że często źle śpię z niedzieli na poniedziałek... powrót do pracy po weekendzie 🤦‍♀️ wczoraj pochłaniałam ciastka u teściowej, bolał mnie brzuch na dole, w nocy też. Dziś tak jakby coś delikatnie czuje w podbrzuszu... oszaleje 🙈 w piątek będę testować, to akurat wyjdzie 12dpo

Cześć! Da też dziś źle spałam, co chwilę się przebudzałam. Ale zauważyłam, że często źle śpię z niedzieli na poniedziałek... powrót do pracy po weekendzie 🤦‍♀️ wczoraj pochłaniałam ciastka u teściowej, bolał mnie brzuch na dole, w nocy też. Dziś tak jakby coś delikatnie czuje w podbrzuszu... oszaleje 🙈 w piątek będę testować, to akurat wyjdzie 12dpo
A masz uczucie w podbrzuszu jak na okres? Bo ja wczoraj tak miałam...dziś 11dpo i nie wiem czy jeszcze w ogole mieć nadzieje :) do tego sporo śluzu;)

A masz uczucie w podbrzuszu jak na okres? Bo ja wczoraj tak miałam...dziś 11dpo i nie wiem czy jeszcze w ogole mieć nadzieje :) do tego sporo śluzu;)
No tak właśnie dziwnie pobolewa.. Ale nie wiem czy sobie może nadinterpretuje 🙈 pewnie nie ma się czego doszukiwać. Ale w sobotę miałam wybuch złości na małżona, że aż mi głupio 🤦‍♀️ w tamtym tygodniu rozpłakałam się bo auto mi szwankuje (to akurat jest niemożliwe żeby było objawem, bo za szybko 😂😂)... pewnie mam po prostu PMS. A i piersi mnie wcale nie bolą

No tak właśnie dziwnie pobolewa.. Ale nie wiem czy sobie może nadinterpretuje 🙈 pewnie nie ma się czego doszukiwać. Ale w sobotę miałam wybuch złości na małżona, że aż mi głupio 🤦‍♀️ w tamtym tygodniu rozpłakałam się bo auto mi szwankuje (to akurat jest niemożliwe żeby było objawem, bo za szybko 😂😂)... pewnie mam po prostu PMS. A i piersi mnie wcale nie bolą
U mnie tez wybuch płaczu w sobote i to przy rodzinnym stole 🙈 o nic praktycznie 🙈 a piersi tez nie bola.... ajjj ta niepewność 🤪

reklama
Do góry