bleucoco
Fanka BB :)
To mi lekarze powiedzieli żebym nie robiła bo to nie ma sensuDokladnie, mi nawet lekarz kazal 3 miesiace robic tedty owu po czym do niego przyjsc

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To mi lekarze powiedzieli żebym nie robiła bo to nie ma sensuDokladnie, mi nawet lekarz kazal 3 miesiace robic tedty owu po czym do niego przyjsc
Mi też tak „przeszło” gdy się udałoJak dziewczyny przed testowaniem? Ja przez ok tydzień miałam tyle objawow ze byłam pewna ze się udało. A teraz dwa dni do @ i nic. Wszystko przeszło, brzuch nie boli, jajniki zero, nawet piersi kompletnie nic. Ehhh pozostaje czekać
Ja tam nie musiałam wiedzieć kiedy jest konkretnieTo u mnie w obu ciazach gdyby nie testy to w zyciu bym nie wiedziala kiedy ta owulacja :-)
Podobno dopiero po roku obserwacji objawów można się wyuczyć co i jakA widzisz, ja myślałam ze te objawy to jest już zbliżająca się @ a tu się okazuje, ze plec, balon w brzuchu to dopiero zbliżająca się owulacja![]()
Kupie zaraz test sikany i zrobie w domu. Bo jak nie ciaza to co mnie tak meczy?Już jedna kobietka miała taką betę a kilka dni później już ciążowaPowtórz za dwa dni!!
Taka beta to według mnie coś zaczyna się dziać, ja bym powtórzyła za minimum 2 dni. A robiłaś już test wcześniej?Kupie zaraz test sikany i zrobie w domu. Bo jak nie ciaza to co mnie tak meczy?
Nie no test sikany to bez sensu przecież skoro masz betę powyźej 2 we krwi, to w moczu masz jeszcze mniej i żaden test tego nie wykryje. Powtórz krew za dwa dni. Któraś dziewczyna na grupie tu tak miała, że po tych 48h z ledwo ponad 2 zrobiło jej się już kilkanaście.Kupie zaraz test sikany i zrobie w domu. Bo jak nie ciaza to co mnie tak meczy?
Dla Ciebie strata pieniedzy, a moja przyjaciółka dzięki temu zaszla w drugim cyklu [emoji846] niech się każdy trzyma swoich metod- takich jakie uwaza za odpowiednie.To mi lekarze powiedzieli żebym nie robiła bo to nie ma sensu [emoji2372] Sama się uparłam żeby je robić przez jakiś czas i po czasie zrozumiałam, że akurat dla mnie to tylko niepotrzebny stres i strata pieniędzy...
Jak dziewczyny przed testowaniem? Ja przez ok tydzień miałam tyle objawow ze byłam pewna ze się udało. A teraz dwa dni do @ i nic. Wszystko przeszło, brzuch nie boli, jajniki zero, nawet piersi kompletnie nic. Ehhh pozostaje czekać