reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nooooo a jak połówkowe?
Czujesz już ruchy? W którym TC zaczęłaś w ogóle czuć? :)
Wszystko ok🙂 mały waży 390 g, ale jakiś wstydliwy dzisiaj był bo ciągle buzię rączka zakrywał, ale ja to się mu nie dziwię, też nie lubię zdjęć 😄 szyjka macicy ma 41mm także też ok 🙂 no i za miesiąc na następną wizytę muszę zrobić krzywa glukozową. A ruchy już teraz czuję, tak myślę że ok 19 TC zaczęłam czuć ale takie delikatne i chyba nie wiedziałam że to ruchy są, teraz już czuję dużo wyraźniej, szczególnie jak leżę na placach albo po jedzeniu 😉 także niedługo i Ty poczujesz🙂 cudowne uczucie 🙂

[emoji8]No rady to chyba nie ma. Jakby coś działało to by chyba dawali nam w pakiecie...
Dobre by to było. Jakaś taka pigułka na niemyślenie. Dobrze, że masz Maksika A przy nim ciagle cos trzeba podziałac, to chociaż momentami zapomnisz.
Ja sobie tak leżę wlasnie I myślę, czy dałabym radę ważyć na maszynie zamek.. może bym sobie jakieś wiosenne poszewki uszyła na narożnik.. Tylko w sumie, zamek, materiał, to taniej wyjdzie kupic w pepco.. chyba,ze takie na zakładki i na guziki..[emoji848]

No to dzisiaj bardzo udany dzień na forum !! Oby tak dalej [emoji3590] Gratuluje mamuśki [emoji7]

Ja zrobiłam w piątek progesteron, bo jutro mam wcisnąć ostatni raz ;)
I miałam 67 nmól/l więc z czystym sercem żegnam się z progesteronem [emoji1307][emoji1307]
Bardzo fajny dziś dzień. Oby każdy był fajny.
Super z tym progesteronem ;)

reklama
Dobre by to było. Jakaś taka pigułka na niemyślenie. Dobrze, że masz Maksika A przy nim ciagle cos trzeba podziałac, to chociaż momentami zapomnisz.
Ja sobie tak leżę wlasnie I myślę, czy dałabym radę ważyć na maszynie zamek.. może bym sobie jakieś wiosenne poszewki uszyła na narożnik.. Tylko w sumie, zamek, materiał, to taniej wyjdzie kupic w pepco.. chyba,ze takie na zakładki i na guziki..[emoji848]
A masz stare jeansy? Zamek to mało kosztuje, najwiecej materiały. Ale tez zalezy gdzie.

Załączniki

• 15825635730036960254113685905793.jpg
    15825635730036960254113685905793.jpg
    2,5 MB · Wyświetleń: 77
Do góry