Będzie git zobaczysz!!!Zen minął...
Gratulacje dziewczyny!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie git zobaczysz!!!Zen minął...
Ty to moja droga to masz małe Bazylki urodzić, a nie tu jakieś passy kończyćJa pewnie zakoncze ta dobra passe![]()
Nie caly czas jestem na estrofemie zastrzyki od 3 marca czyli jeszcze tydzien. Okresu naszczescie jeszcze nie dostalam. Oby tak wytrzymac jeszcze dwa dni...Ty to moja droga to masz małe Bazylki urodzić, a nie tu jakieś passy kończyćRobisz już te zastrzyki?
Ale Ty masz pomysły[emoji7] pamietam jak sobie kiedyś uszylam (recznie) mala jeansowa torebkę przez ramię, z koralikalmiA masz stare jeansy? Zamek to mało kosztuje, najwiecej materiały. Ale tez zalezy gdzie.
W Gdyni przy okienkach stoją płyny do dezynfekcji.. Ale czy ktoś ich używa..Ja sie wlasnie boje jak w tych naszych klinikach jestPrzeciez tam chyba najlatwiej sie zarazic a kiedys wam wysylalm zdjecie ilu tam Rumunow
![]()
Heksagony Ci pózniej pokaże. Bo ta serduszkowa poducha to taka wprawka byłaAle Ty masz pomysły[emoji7] pamietam jak sobie kiedyś uszylam (recznie) mala jeansowa torebkę przez ramię, z koralikalmifajna byla
Korona to na glowie powinna Ci wyjść. Na wardze to raczej zimnoDo ego wyszlo mi duze zimno na gornej wardzemoze to juz korona ?