jeeeeejjjuuuuuujaka ja jestem dzisiaj najedzona normalnie zaraz peknenie wiem czy znacie taka potrawe jak woda sledziowa taka na zimno z sledziem i cebulka a do tego ugotowane ziemniaki. Poszlam dzisiaj do rodzicow a ze dzisiaj post i jak zobaczylam ta wode to mi sie juz ulewalo a ja dalej wciagalam
a Lukaszowi kupilam puszke szprotek z pomidorami
![]()
reklama
Ja uwielbiam ciuchochalny. Jak jestem w Pl to mogę grzebać tam pół dnia. Niestety we Fr nie ma takich, albo nie znam.A czemu piszesz,ze moja Sandra? Wszystkie jesteście moje [emoji39]
Ja tez mam pelno takich ubrań, kiedyś mialam duzo takich, które kupilam w lumpie bo fajne, a na ciaze.. ale po kilku latach je wywalilam, bo stwierdziłam,ze to bez sensu..
Do tej pory mam niektóre ubrania które kupiłam w Pl na ciuchach.
A później Twoja Lilianka mówisz ze ma smaki, ciekawe po kimTeż się kiedyś krzywiłam. A teraz lubię i na kwaśno i na słodko[emoji3] ale ja to potrafię nawet świnię zrobić w sosie czekoladowym z orzechami, więc wiesz.... jadam specyficznie[emoji23][emoji23][emoji23]
nieagatka
Fanka BB :)
Niet, dla Hiszpanow to zepsute wiec maslanka, kiszonki i tego typu rzeczy niet, nie znaja [emoji58]Cooooo Ty maślanki nie można ?!
No ale kupujesz niepasteryzowane, ale to wszystko się gotuje więc jeżeli coś tam było No to dedneło [emoji23]
Ale super!!!!No jest [emoji3]15945 beta i 190 progesteron
I juz głupia głowa pracuje czemu spadek tempa przyrostu, bo jest tylko 100% na 48h a nie 144% jak było[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] i po co ja tam szłam to nie wiem[emoji23]
motylek24
Malutka dawka jak na AMH 0.3. moje AMH 2.2 i brałam 180-200. Jeśli pęcherzyki nie będą dalej rosły uciekaj z tej kliniki do bardziej znanej.Lekarz zlecil 225 i w piatek monitoring, moze cos urosnie...
motylek24
To w takim razie AMH całkiem dobre. Może trzeba zastosować inny zestaw leków. Tego nigdy nie wiadomo przy pierwszej stymulacji.Przepraszam, amh moje to 3.04!!! Wlasnie spojrzalam w wyniki. No nic jak tak dalej pojdzie, to bedzie trzeba zmienic klinike...
Ja robie szybki sos: na masle podsmażam pora, troszkę go dusze pod przykryciem, sól, pieprz, zalewam gęsta śmietana, dodaje posiekany szczypiorek - et voilà !tej potrawie nie chodzi o sledzie tylko o ta wode na smietanie z cytrynka-)
smak tegodanai jest nie do opisania
Podaj prosze przepis tego sosu... Jak juz wspomnialam @Natsnats od piatku tylko rybki wiec w sobote mam zaplanowanego lososia wiec moze uda sie zrobic jakis ciekawy sosik
![]()
Przepraszam, pomylilam sie amh moje 3.04Malutka dawka jak na AMH 0.3. moje AMH 2.2 i brałam 180-200. Jeśli pęcherzyki nie będą dalej rosły uciekaj z tej kliniki do bardziej znanej.
reklama
Podziel się: