reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzięki dziewczyny za komplementy ale naprawdę nie ma czego :sorry2:. Weszłam dzisiaj na wagę i mile się zaskoczyłam że ważę aż 51 kg dla mnie aż bo moja stała waga nawet po pierwszej ciąży to 44 - 45 kg :baffled:

Ania fajne spodenki aleś ty chuda musisz być masakra:szok:
żebyś chciała wiedzieć że masakra. teraz czyli po drugiej ciąży to już lepiej bo mam takie prawdziwe 36 a wcześnie to wszystko na mnie wisiało :baffled:.

Kochane allegrowiczki, mam problem z dostaniem kąpielówek i sandałków dla synka, u nas w sklepach nie posiadają takiego asortymentu o tej porze roku :dry: Jakbyście coś ciekawego upatrzyły przy okazji na allegro to podeślijcie linka.
Jutro rano zabieram się za szukanie podaj tylko długość stópki Natanielka i maksymalną cenę.

My wróciliśmy ze spaceru. Mroźnie, ale słonko świeciło, było super.

Ania138 dobiłas mnie rozmiarem tych spadni, ja przy Tobie to jakiś hipopotam :-( ale spodenki super.
My tez wyszliśmy na mały spacerek.
sewa spokojnie ja sama się dobijam każdy przy mnie wygląda normalnie to ja taki wieszak jestem :baffled:

Inna ja ma 3 metrowy;-);-)Fajnie masz...Mnie połowa znajomych udaje,że nie zna:-:)-(A wszystko przez byłego Kurka jego mać.On mnie zostawił, doprowadził na skaraj załamania, trułam się przez niego:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Ale mi teraz wstyd a oni do niego się odzywają do mnie nie chcą przykre to takie....
Nie przejmuj sie widocznie nie są Ciebie warci :tak:, 92 znajomych to i tak chyba 3 razy więcej niż u mnie :tak:

Dzień dory dziewczyny;-) Dziś miałem koszmar a nie dzień normalnie. Ale już sie uspokoiło troszkę i jestem :sorry2: Dla usprawiedliwienia nie chodzi mi tu że przez dzieci miałem taki dzień ale ich ex mamusia nagle sobie przypomina o dzieciach:wściekła/y: i miesza
Oj nie dobrze :no:, nie daj się, powodzenia. A swoją drogą to ciekawe o co jej chodzi, jak to mówi moja Majka eć eć ;-)

inna ja kiedyś siedziałam i w the sims grałam, po ślubie też próbowałam ale to juz nie było to, stworzyła tylko swoją rodzinkę i teściów po czy zapraszałam ich wszystkich do domu i paliłam :growl::-D:-D:-D, ale miałam ubaw.

reklama
No to teraz - witajcie :-D

Byłam dzisiaj na spacerku nosy dzieciom przewietrzyć i po drodze kupiłam prezencik dla M na imieniny i kartki na ślub i dla moich dziadków. Całą drogę do domu i jeszcze w domu tłumaczyłam Majce żeby tatusiowi nic nie mówiła że to taka nasza tajemnica. Wszystko było dobrze do momentu aż M przekroczył próg domu a Maja z wanny krzyczy do nie go że mamy tajemnicę i że jak wyjdzie to mu pokaże :dry:. No i klops. Ale najlepsze jest to że jak mu pokazała to mu nie dała bo to na imieniny :-D.

Przyjechał dzisiaj do mnie znajomy i przywiózł mi 3 reklamówki ubranek po swojej córce :tak:. Biedny, żona mu sie puściła i dziecko zabrała i nie pozwala się spotykać :no:, co za wredna baba :dry:

Witam Wszystkich
No ja juz dzisiaj jestem na nogach, czas napowietrzyc Dawidka pozniej Jasmine.
Teraz pije sobie kawusie. Zaraz po inhalacjach umyje glowe. Dzisiaj Jasmina ma zajecia z logopeda.Musze sobie jakas liste rzeczy do zrobienia przygotowac bo przeleci ten dzien tak bezproduktywnie:-). Napewno dzisiaj zrobimy choince pa pa.
Wydaje mi sie ze wczoraj nie wylaczylam komputera... gapa ze mnie.
Zycze milego dnia

Hej.Witam z rana.
Wiecie co wczoraj mi się BB wyłączyło - nawet mnie nie wylogowało- poprostu nie mogłam włączyć stronki:wściekła/y:.
Dobra to tyle chciałam tylko sprawdzić czy dziś chodzi, a teraz lece Natalke do szkoły zaprowadzić.

Dzień dobry!

Iwona wyłaczyło Cię bo awari forum była :tak:

jasmina fajne to napowietrzanie :-D

Ania138 no to tatuś miał niespodziankę :-D:-D:-D ale dobrze, że dostanie prezent w swoim czasie :tak:

Witajcie:-D wczoraj chciałem jeszcze do was napisać ale i mi BB nie chciało się otworzyć:dry: no i poszedłem spać :-p no to za wczoraj mówie Dobranoc a za dzisiaj mówię Dzień dobry dziewczyny :-D

jasminka,na lipcu2007 jestem ja,iiwka,asiulinka,katrinm5.Zapraszamy:tak:.
Witam,mały znów podchodzi biegunka,w nocy dałam mu węgiel i mleko zmieniłam na sojowe.Dzisiaj chodzi ksiądz a u mnie troszki brudno;-):tak:.

witam witam

U nas dzis sloneczko lekko przeswituje wiec moze wybierzemy sie na jakis maly spacerek.

Pirrllott współczuje...ma tupet kobieta:baffled::no: nie daj się...nie znam się na prawie ale moim zdaniem jest po twojej stronie.
mam nadzieje ze uda ci sie dokonac tego co planujesz, powodzenia, trzymam kciuki :tak:
A tak z innej strony jakie dzieci maja podejscie do "mamy"??

Nigyd nie bylam na watkacha o ktorych piszecie, (ja nalezalabym do lutuwek):zawstydzona/y: tak mi tu dobrze z wami ze nie potrzebuje innych...:-D

Już jestem. Zrobiłam przy okazji zakupy.

Sewa aha to dlatego mi się wyłączyło. W sumie to dobrze,że awaria, a nie u mnie coś nie tak, bo znowu bym miała spore zaległości, a tak niewiele czytania;-):-D:-D:-D

Pirrllott no właśnie też jestem ciekawa jak twoi chłopcy zachowują się bez mamy. Wiesz rzadko się spotyka że to matka zostawia dzieci, a przecież od małego są z nią emocjonalnie związane. Jak sobie z tym " poradziliście"? Przepraszam za wścibstwo, ale to już kobiecy przywilej ciekawość:sorry2:

reklama
Pirrllott współczuje...ma tupet kobieta:baffled::no: nie daj się...nie znam się na prawie ale moim zdaniem jest po twojej stronie.
mam nadzieje ze uda ci sie dokonac tego co planujesz, powodzenia, trzymam kciuki :tak:
A tak z innej strony jakie dzieci maja podejscie do "mamy"??
Prawo jest na pewno po mojej stronie;-) Jeśli chodzi o dzieci to np Aruś najmłodszy, wogóle jej nie zna, nie pamięta. Piotruś i Dawidek pamiętają ją, ale no jak się dowiedzieli że mama w sobote ich odwiedzi powiedzieli mi że mnie bardzo kochają i nie chcą iść nigdzie z mamą. Nawet jak dzwoniła teraz nie chcieli z nią rozmawiać.

Do góry