jasmina111
Fan(ka)
Dawidek znowu zasna u mnie na rekach, przy kompie.
Ide szykowac Jasminke do lozka.
narazie znikam...
Ide szykowac Jasminke do lozka.
narazie znikam...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już jutro skłądam do sądu pozew i jestem o to spokojny i mam tylko nadzieję że szybko to się zakończy.Nie rozumiem niektórych matek i kobiet
Pirrllott cierpliwości i żeby Ci się poukładały sprawy.
Tego to nawet Ona sama nie wieCiekawe co tak naprawdę ma zamiar zrobić?????
Współczuję Ci bardzo.
Moi faceci bawią się klockami a ja..Nic mi się nie chce i czuje się fatlną matką bo nie umiem się bawić z dzieckiem.Woli bawić saię sam....:--
-(
Dzień dory dziewczyny;-) Dziś miałem koszmar a nie dzień normalnie. Ale już sie uspokoiło troszkę i jestemDla usprawiedliwienia nie chodzi mi tu że przez dzieci miałem taki dzień ale ich ex mamusia nagle sobie przypomina o dzieciach
i miesza
Upss.... chyba mi ochoty narobiłaś...... masz tam jeszcze kawałek jestem chętna;-)Aaaaaa zjadłam pół kuraka i jestem głodna
Inna ja tez ciągle jem, ciągle i ciągle i jem i jem...Wszyscy mówią,że to dlatego,że pijawka na mnie wisi...
Dziękuję:-)Ojej bardzo ci współczuję, a swoją drogą ma kobieta czelność - najpierw nie dba o męża i dzieci, a potem nagle uczucia matczyne się w niej odzywają
. Życzę dobrego zakończenia spraw - pomyślnego dla ciebie
![]()
Mmmmmmmm mniaaammmIwona znajdzie się znajdzie jeszcze kawałeczek:-)
![]()