reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

dziekujemy cioteczki za zyczonka :tak:

sabina no wlasnie e CD z pioseneczkami "bebe Lilly" :-)i jeszcze 3pak CD piosenek z "mini mini" :-D Zawsze jak oglada mini mini to sie cieszy przy muzyce, wiec ma teraz na CD :tak:.
pusia jak pryka maluszek to jest wsio oki, tak mi sie wydaje bynajmniej. A kupe jeszcze Ci walnie taka ze ho ho :-D Moj jak raz dziennie nie zrobi, to na 2gi dzien w pieluszce sie nie miesci ;-):-D:-D:-D

.... lece ogarnac mieszkanko BUZIAKI

reklama
Witam.

Ja dziś mam wizytę u ginka. Mama przyjdzie do Tymka o 11, więc szybko czytam i piszę.

hmmmm chyba cos musialam pominac bo nigdzie nie widzialam ze misia na basen sie wybiera :dry:
ja tez mam zamiar z moim chodzic jak bedzie starszy a ja schudne :-p
No właśnie ja chyba też to przegapiłam.

Anulka wtedy jak się zaczęło używaliśmy pampersów 1. Teraz mamy rossmany i przeszliśmy na 2 i jest ok. Pupę myjemy wodą a czasem w nocy używam chusteczek Nivea. W nocy przewijam Tymka raz albo dwa razy a w dzień tak jak Ty. Może wtedy jakoś w nocy przegapiłam któreś przewijanie a w "jedynkach" kupa była blisko pupy i myślę, że to też mogło mieć wpływ. Już wtedy pupę myłam wodą. Ach i teraz smaruję pupę kremem Nivea do pupy właśnie.

Kathe my niedawno oglądaliśmy Wpadkę - nasz synek nie jest wpadką, a zanim sie pojawił przeryczałam kilka cykli :sorry2:

Sylwia współczuję takiego rozstania z rodziną męża.

;-)

larvuniowy MARCELKU....samych uśmieszków,zdrówka i słodkiego mleczka:-D:-D:-D:-D
6018c0ot1.jpg

dzieki dzieki dzieki - w imieniu marcelka :-)

sabina ty nie przepraszaj tylko po kwiatki biegnij ;-):-D:-D:-D -zartuje

szkrabik moj zasnol... chcialam znowu isc dzis na spacerek a u mnie pada :dry: I co ja bede dzis caly dzionek robic? Prasowanie czeka, ale mi sie taaaaaak bardzo niechce. A wlasnie zasnol Marcelek i probowalam go polozyc na brzuszku... porazka rozplakal sie... zrobilam po paru minutach powtorke i zonwu placz :shocked2: Odpuscilam... Chyba nie lubi ta spac... a ja za to uwielbiam :sorry2: Tesknilam za tym w ciazy :tak:

mezus zrobil mi dzis rano UWAGA..... herbatke z bita smietana :-D Ale sie usmialam jak to zobaczylam :-D:-D:-D No ale powiem Wam ze smakuje lepiej niz z mlekiem. Bawarka nowej generacji... heheheh Powiedzcie czy ma takie same dzialanie herbata z bit.smietana jak zwykla bawarka??

reklama
Witam :-)
Drugi dzień spokoju :-D(bez gderliwej teściowej) Tak się dzisiaj zrelaksowałam z małą że spaliśmy do 11 :tak::tak::tak::tak:

Larvunia moja córcia też nie lubi spać na brzuszku :rofl2:woli na wznak:tak:
:-) :-):-)Wszystkiego najlepszego dla Twojego Marcelka :-):-):-):-)

Do góry