reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

Witam Kochane:-D

U nas dzis noc byla ciezka, synus poplakiwal, co normalnie sie nie dzieje... nawet jak sie budzil na amciu to cichutko postekiwal - ale placzu nie bylo...:tak: A dzis budzil sie czesto i plausial prawdziwymi lezkami...:-:)-( rano juz rozplakal sie definitywnie, nie wiem co bylo przyczyna... potem usnal kolo 10tej, pospal 2 godzinki - pewnie musial odespac noc... i po obudzeniu jak reka odjal, wesoly i grzeczny skarbus:-):-):-)
Kolo 13tej wybralismy sie autem na zakupy do TESCO, synus po raz pierwszy nie spal w markecie tylko z zainteresowaniem sie rozgladal:-):-)
A tak w ogole to mam wraznie, ze z kazdym dniem wiecej gaworzy i sie smieje... :tak::-):tak:

Pati, wspolczuje, ze Twoja kolezanke spotkala taka tragedia:-(
Pati, Women - jak po szczepieniu?

Lilka, super ze wpadla dodatkowa kasa - tez chce:-D:-D

Jolie, a jakich pieluszek uzywasz, ze Tymek sie tak mocno poodparzal? My na poczatku Pampersy, ale u kolezanki zobaczylam pieluchy z Biedronki i okazaly sie lepsze iteraz w sumie te kupujemy i Huggies, po kupce smarujemy pupe sudocremem, a czasem oliwka w zelu Johnsona. Przewijamy sie w ciagu dnia srednio co 3 godzinki, chyba, ze uslysze, ze "poszla kupa":-D to od razu, a w nocy raz zmieniamy pieluszke. Odparzen zero:tak::-):tak:

Misia, basen dla maluszka to suuuuper sprawa, tez bym chciala, a le u nas to nie to co Wroclaw...

Wisienka, jak wyglada to zdjecie do paszportu? Bo tak sie ostatnio zastanawialam... jak bedziemy chcieli poleciec na wakacje, to jak z Oskarkiem - ma miec paszport?? Przeciez taki maluszek baaardzo sie zmienia - to ile paszport jest wazny?? ...i w sumie nie wiem...

Elbra, trzymam kciuki zeby kryzys sie skonczyl - i bylo dobrze:tak::tak:

reklama
my juz po kapanku, alez mala miala kolke:-(od momentu kiedy zalozylam jej body zaczal sie placz:-(biedulka no:no:teraz spi wykonczona

hehe elbra tez niedawno mialam a w zasadzie mimo iz od dwoch dni jest super to i tak mysle ze kryzys ciagle jest, lacze sie w bolu:tak:jak ci to pomoze to "wypisz sie" na watku naszym "gryzacym":tak:

Jagoda_JJ nasze teściowe po prostu nie mogą tego przeboleć że my karmimy piersią i wszystko jest wporzadku a za ich "czasów"nie było mowy o karmieniu naturalnym tylko od razu dzieciom podawano mleko w proszku tzw. niebieskie :baffled::baffled::baffled:
Zazdrość ich po prostu zżera :no::no::no::no::no:

tez tak mysle:tak:ach te tesciowe:no:
lilka super ze kasa wasza:)

co do odparzonej pupci to u nas tez bepanthen, sudokrem totalnie sie nie sprawdzil:sorry2: raz tylko malutka miala odparzona pupke okolo pierwszego miesiaca.

dzis robimy sobie z mezem wieczor filmowy, obejrzymy sobie"wpadke":-) niedawno bylo w kinach wiec zobaczymy co nas ominelo;-)hehe apropo wpadek, pewnie spora ilosc naszych listopadowych maluszkow jest z wpadki:-)

sorki kochane mialam problemy z netem od rana a pozniej jakos zlecialo.... u fryzjera bylam -tylko podciecie ale zawsze to COS ;-) , na brwiach... i pozniej gosci mialam... juz czytam co tam u Was :cool2:

Larvuniu widzę pracowity dzień miałaś. Ja jutro wybieram się podciąć włoski, zeby na chrzciny ładnie wygladać:cool2:

Oj Kathe my też miałyśmy kiepski wieczór:baffled: Od 17 cały czas Mała wisiała na cycku, także po kapieli o 20 już nie było pokarmu bo wszystko zjadła wcześniej. Strasznie płakała, nic nie leciało, aż zasnęła ze zmęczenia...teraz śpi a mnie strasznie bolą cycuchy bo produkcja w toku:sorry2: Eh zmęczona jestem...idę się wykąpać...

Witam wieczorkiem:-)
Pewnie juz mnie nie pamietacie:-p,ale przez ostatni miesiac nie mialam czasu pisac ledwo moglam cos tam o was przeczytac:zawstydzona/y:.
Mam nadzieje,ze dzieciaczki swietnie sie chowaja,ja nie narzekam,ale ciezko u nas z kupkami bo jedziemy na butelce od ok 4 tygodni i zaczely sie male problemy ale to normalka jak widze:sorry2:.
Przez 3 tygodnie mialam tesciowa i siostre meza w domu ,normalnie porazka,dowiedzialam sie co to jest tesciowa pod jednym dachem:dry:,nie warto w to sie zaglebiac ale nikomu nie polecam tego:no:.Rozstalysmy sie jak wrogowie a o siostrze meza to szkoda nawet wspominac:no::wściekła/y::wściekła/y:!!!!!!!!!!!!!

Mam nadzieje ze teraz bede miala wiecej czasu na bycie w srod was:tak:,pozdrawiam was bardzo serdecznie.

kochane moje
napisze szybciutko o wizycie u lekarza
Marcelek waży 7,200kg i ma 64cm:-) ob główki 39cm i klatki 42cm
szczepienie zniósł dzielnie i chwała bogu pięknie śpi
ale zapobiegawczo po kąpanku viburcol w dupcię zapodany;-):-p:cool2:

nie mogę teraz nadrabiać bo jak Sławek wrócił z pracy to pospałam a jutro o 11tej mam kumpelki na kawkę takzę muszę odgruzować chate:sorry2::rofl2:

buzi,buzi

women szok ze bylas na BB o tej godzinie, zatkalo mnie gdy to zobaczylam ;-)
sabina moj tez od 3 dni chodzi spac po kapieli i papusianiu okolo 20.00 i identycznie jak Twoj maly "budzi sie potem ok. 1 i ok. 5" :-) Co do spania na brzuszku to ja sie boje :sorry2: Spi tylko na pleckach. Na brzuszku go klade by pocwiczyl "bicepsy" troszke ehhehe.... pare minut w ciagu dnia.

kurde zatrzymalam sie na kolejnej str by odpisywac a tu zonk... musze uciekac mezus musi KONIECZNIE z kompa skorzystac :dry: No nic... popisze pozniej...

Jagoda_JJ nasze teściowe po prostu nie mogą tego przeboleć że my karmimy piersią i wszystko jest wporzadku a za ich "czasów"nie było mowy o karmieniu naturalnym tylko od razu dzieciom podawano mleko w proszku tzw. niebieskie :baffled::baffled::baffled:

hihiii ja jestem na takim mleku wykarmiona :-p
moja mama nie karmila ani mnie ani mojej siostry piersia bo...nie chciala by jej piersi stracily urode :-p:-p:-p
osobiscie nie mam zalu ze mnie nei karmila piersia...jakos nie jest dla mnie to wazne

ale z tymi piersiami jak sie dowiedzialam to normalnie czad hahaa :-p a ja myslalam ze mnie nie karmila bo nie miala pokarmu
czego sie to czlowiek na stare lata nie dowiaduje :-D

dzis robimy sobie z mezem wieczor filmowy, obejrzymy sobie"wpadke":-) niedawno bylo w kinach wiec zobaczymy co nas ominelo;-)hehe apropo wpadek, pewnie spora ilosc naszych listopadowych maluszkow jest z wpadki:-)

zarabisty film!!!
kocham komedie i przy tej zrywalam momentami boki :-D:-D:-D

a co do wpadkowych dzieci to o Milene staralismy sie dwa cykle a o Hanie az 6 :shocked2:
ostatnio podjelismy decyzje ze bedziemy mieli jednak troje dzieci :cool2:
mam nadzieje ze urodzi sie upragniony syn :cool2:
ale kiedy to nei wiem
narazie mam inne plany na przyszlosc,w kazdym razie na najblizsze pare latek :happy2:

juz dzis rozmawialismy o tym ze szykuje sie posada dla mnie w bardzo fajnej firmie :happy2:

a z tesciowa mam luzik :-)
niepotrzebnie sie stresowalam :-)

no i poprosilam tesciowa by mi Milene odpieluchowala i mamy na sam koniec dnia maly sukces bo Mila wreszcie zalatwila sie do nocniczka
teraz wierze ze z kazdym dniem bedzie lepiej :-)

hejooo maj dir lejdis!

Dziewczyny błagam Was jeśli dostaniecie na gg albo na naszej klasie taki oto komunikat:

prześlij tę wiadomość dalej !!!- to dotyczy strony nasza klasa: jeżeli ktoś o niku genesis gallardo poprosi Cię o dodanie do kontaktów nie dodawaj bo to wirus i jeżeli ktoś z Twoich znajomych go doda to Ty też go złapiesz, dlatego wyślij tą wiadomość do wszystkich swoich znajomych.

nie wysyłajcie tego dalej bo to kompletna bzdura! :no: mi już ręce opadają od tłumaczenia ludziom żeby nie robili z siebie matołków...

Dzięki mamcie za współczucie i ciepłe słowo:tak: , szkoda tylko że mój małżonek nie bierze mojej strony tylko jak ostatnio stwierdził chce sobie z jego mamy wroga zrobić i to ja robię problem, bo przecież ona się lepiej na wychowaniu dziecka zna niż ja :-:)-:)-:)-:)-(
Już wolałabym mieć z niej wroga niż takiego przyjaciela :no::no::no::no::no::no:

chyba bym mu wtłukła parasolką :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

juz wiemy...kasa jest nasza:-):-):-):-):-)
tzw.feriepenge- czyli cos jak 13 pensja (Misia;-))

ale jestesmy happy :-D:-D:-D

bosko! :-)

hmmmm chyba cos musialam pominac bo nigdzie nie widzialam ze misia na basen sie wybiera :dry:
ja tez mam zamiar z moim chodzic jak bedzie starszy a ja schudne :-p

wisienko napisałam o tym na pielęgnacji bobasów :-)

też tak myślę! wredne babsztyle!

reklama
Do góry