sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Wisienka za mna tez chodzi i tez jakoś zawsze zapominam o tej marchewce:-) a do tego mam mnóstwo pomarańczy wiec mogłabym je też dodac bo i taki lubie:-) jami jami:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
, szkoda tylko że mój małżonek nie bierze mojej strony tylko jak ostatnio stwierdził chce sobie z jego mamy wroga zrobić i to ja robię problem, bo przecież ona się lepiej na wychowaniu dziecka zna niż ja :-

Aluśka u mnie jest to samo, moja tesciowa nie moze uwierzyć ze Blance wystarczy tylko pierś, mimo że pięknie przybiera i jest zdrowarobić uwagi na temat karmienia małej bo usilnie chciała i chce żebym nie karmiła jej piersią tylko z butelki bo ona tak swoje dzieci wychowała to i ja powinnam bo napewno mam za chudy pokarm

Ach ci mężowie. Ja bym to nazwała inaczej. Dla mnie to jest raczej "spotkanie" z koleżankami na pogaduchach, a najczęściej wymieniamy się doświadczeniami na temat swoich dzieci, które są w tym samym wieku. A robimy to kiedy akurat mamy czas, a na żywo nie zawsze wszystkim zainteresowanym udaje się zgrać. NO!!! :-):-):-)
.

juz wiemy...kasa jest nasza:-):-):-):-):-)
tzw.feriepenge- czyli cos jak 13 pensja (Misia;-))
ale jestesmy happy![]()

Misia jak ja CI zazdroszczę że idziesz z Igim na pływanie............wogóle wam zazdoszczę że macie taka możliwość;-( u mnei ta dziura mnie dobije;-( jeden basem w którym jest chyba tylko syf;-( masakra buuuuuuuuu

:-)