E
ELBRA
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

)
ciekawe ile bedzie wazyl nasz szkrab... 14.12. wazyl 5950g... a teraz idziemy na szczepienie 25.01 - zobaczymy:-):-):-)

mezus zrobil mi dzis rano UWAGA..... herbatke z bita smietanaAle sie usmialam jak to zobaczylam
No ale powiem Wam ze smakuje lepiej niz z mlekiem. Bawarka nowej generacji... heheheh Powiedzcie czy ma takie same dzialanie herbata z bit.smietana jak zwykla bawarka??

Aha. Apropos jak się kasuje posty???
A tak na marginesie to mój Kacperek trzeci dzien nie robi kupy tylko takie prykaskowe plamki na pieluszce. Pierdzi sobie (i to juz smierdzaco, jest radosny wiec chyba poprostu juz moze przyszedł na niego czas że nie co pieluszka to kupa . Ostatnio trze dwa dni nie było kupy ale na trzeci dzien tak. Mam nadzieje że dzis walnie jakąs kupalkę.
to przegapianie o basenie Misi to moja wina:-) bo Misia pisała o tym na pielęgnacji a ja napisałam na głównym;-)
PRZEPRASZAM ZA ZAMIESZANIE;-) hehhe
sabina ty nie przepraszaj tylko po kwiatki biegnij ;-)-zartuje
mam pytanie odnosnie ropiejacego oczka ..... co robic ????
u nas bardzo podobnie było przez kilka dni!
Sliczna fotka ze ślubu!
Ciesze się że fotka sie spodobała
Mam nadzieje ze z ta kucią to tak po prostu ma i już ale dobrze że pryka znaczy że nie jest żle /quote

a poleciły mi je dwie (nie znające się) koleżanki, które pół roku już ich używają.