• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dzien doberek:tak:

U nas nocka juz w porzadku, Oskarus zasnal k. 20.30, potem amciu k. 2-giej i potem o 7-mej, wstalismy o 9-tej:-)

Teraz wybieramy sie na spacerek:tak::tak:

Jolie, jak spisują sie pieluszki z Rosmanna? Bo te z Biedronki sa w sumie bardzo fajne (zdecydowanie lepsze niz Pampers...)

Marcelku, wszystkiego naj, naj, naj:tak::tak:

Larvuniu, herbata z bita smetana?? wow:-):-) ale mezus o Ciebie dba... moj obiecal zrobic mi czekolade na goraco (taka z przepisu...) (czekolade moge jesc, sprawdzone i zaakceptowane przez synka:tak::tak::tak:)

Pati, dobrze, ze po szczepionce ok, no i faktycznie duzy chlopak z Twojego synka :tak: ciekawe ile bedzie wazyl nasz szkrab... 14.12. wazyl 5950g... a teraz idziemy na szczepienie 25.01 - zobaczymy:-):-):-)

zmykam na spacer:tak::tak:

Hejka laseczki!

100 lat dla Marcelka Larvuni!

mezus zrobil mi dzis rano UWAGA..... herbatke z bita smietana :-D Ale sie usmialam jak to zobaczylam :-D:-D:-D No ale powiem Wam ze smakuje lepiej niz z mlekiem. Bawarka nowej generacji... heheheh Powiedzcie czy ma takie same dzialanie herbata z bit.smietana jak zwykla bawarka??

wow, też muszę spróbować :-D:-D:-D

Aha. Apropos jak się kasuje posty???

powinnaś kliknąć w prawym górnym rogu posta taki kwadracik pusty i zjechać na doł strony i wybrać z rozwijanej listy "usuń posta" albo poprosić mnie to ja skasuję :-)

A
tak na marginesie to mój Kacperek trzeci dzien nie robi kupy tylko takie prykaskowe plamki na pieluszce. Pierdzi sobie (i to juz smierdzaco :), jest radosny wiec chyba poprostu juz moze przyszedł na niego czas że nie co pieluszka to kupa . Ostatnio trze dwa dni nie było kupy ale na trzeci dzien tak. Mam nadzieje że dzis walnie jakąs kupalkę.

u nas bardzo podobnie było przez kilka dni!
Sliczna fotka ze ślubu!

to przegapianie o basenie Misi to moja wina:-) bo Misia pisała o tym na pielęgnacji a ja napisałam na głównym;-)
PRZEPRASZAM ZA ZAMIESZANIE;-) hehhe

hehehe, ale tam zamieszanie :-)

sabina ty nie przepraszaj tylko po kwiatki biegnij ;-):-D:-D:-D -zartuje

Larvuniu Ty Wariatko!

mam pytanie odnosnie ropiejacego oczka ..... co robic ????

Mirka sól fizjologiczna i przemywanie oczka jednorazowym jałowym gazikiem w kierunku od zewnętrznego kącika do worka łzowego. Jeśli bardzo ropieje to trza do lekarza, nam pediatra przepisała Sulfacetamidum Natrium 10%.

Elbra współczuję sytuacji z mężem, oby Twoje przypuszczenia, że nie za szybko się poprawi, były mylne.

Marcelku wszystkiego naj, naj, naj!!!

Anulka rossmannowe pieluchy są w porządku, właśnie zrobili "wielką promocję" i obniżyli cenę o 2 zł chyba :-D:-D a poleciły mi je dwie (nie znające się) koleżanki, które pół roku już ich używają.
A odnośnie czekolady - polecam Galerię Chocaffe na Podwalu - rewelacyjna czekolada. Mają też w toalecie blat do przewijania dzieci z wyposażeniem typu chusteczki i raczej (nie jestem pewna na 100%) tam się nie pali papierosów.

Pati syn jak dąb będzie!!!

Jeszcze nie doszłam do "pięlęgnacji", więc nie doczytałam o tym basenie, ale nadrobię, nadrobię ;-):-):-) (wcześniej) myślałam, że to tu i nawet dwa razy kilka stron wstecz poszłam :-D:-D:-D

Kurcze próbowałam zacytowac Twoja wypowiedź misia_q i wybrac tylko odpowiedni fragmęt ale cos mi się tu rypło ;(

Mam jeszcze pytanko do Ciebie w związku z basenem na jaki basen chodzisz z maluszkiem i od jakiego wieku mozna tam chodzic jaka jest woda ... cena??

reklama
Witam!

Pisze dopiero teraz bo w koncu mam sile aby cos zrobic
ja miałam ciezka nocke bo siedzialam na kibelki i ciagnelo mnie z dwoch stron, teraz juz mi przeszlo ale ranek tez byl paskudny ponadto mam stan pogoraczkowy ale mam nadzieje ze mi wszystko minie. Macio juz czuje sie dobrze ma tylko katar i to zazwyczaj jak histeryzuje, gorzej z Adasiem bo cos mu tam swistrzy zobacze czy leki podzialaja a jak mnie to w piatek do lekarza:-(
Wogole to mam dosc na nastepny tydzien mam plany i teraz to juz nic nie wiem:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry