Ja juz wypilam :-)Zjadlam sniadanie i len mnie złapał.... nie chce mi sie sprzatac.... a roboty w cholere!
Moze kawa postawi mnie na nogi
Kto pije ze mna?
reklama
AsiaIN
Fanka BB :)
. Ja właśnie tez mam kawkęZjadlam sniadanie i len mnie złapał.... nie chce mi sie sprzatac.... a roboty w cholere!
Moze kawa postawi mnie na nogi![]()
Kto pije ze mna?
To głupoty gadają [emoji6] jak już każą na to zwracać uwagę to powinni wspomnieć o pożywieniu które zawiera tego alkoholu więcej niż w piwach bezalkoTak mówią lekarze, ja tam tego nie zgłębiałam![]()
bleucoco
To pewnie podobnie jak z kawąTo głupoty gadają [emoji6] jak już każą na to zwracać uwagę to powinni wspomnieć o pożywieniu które zawiera tego alkoholu więcej niż w piwach bezalko
bleucoco
Ja też!! Miłego. Ja właśnie tez mam kawkęMiłego dnia !!!
![]()
AsiaIN
. Twój się rozpoczął cudnieJa też!! Miłego![]()
AsiaIN
Na fb wyświetliło mi się dziś coś takiego... hmm
Czesc dziewczyny,nadal z Wami tutaj jestem,czytam i trzymam kciuki za wszystkie,ja odpuściłam starania,co ma być to będzie,poki nie padnie ostateczna diagnoza i nie wdroza leczenia,to i tak z tego nic nie będzie ( mam podejrzenie o guza przysadki ) miłego dnia wszystkim życzę 

Verona26
Super! Bardzo się cieszę Kochana! [emoji173]
Hejka!
Z mężem wracamy właśnie z USG
Wg USG ciąża 1 dzień starsza, czyli 6+5, ale przy tak małej różnicy teoretycznie powinniśmy kierować się terminem z OM czyli 6+4Wycyrklowaliśmy ze starym idealnie w owulację [emoji23] Czyli musiałam ją mieć w dzień szczytu śluzu
Człowiek ma prawie 1 cmSerduszko bije jak szalone! Pięknie było wszystko widać! Siedzi sobie tam i rośnie
Ma już człowiekopodobny kształt
Następna wizyta 22 marcaPan doktor powiedział, że wszystko idealnie i książkowo
Kamień z serca!!
reklama