Laurka2019
Fanka BB :)
Dzisaj tez jest na discovery life o 20.50no zabije cie![]()
![]()
a ja caly czas na to czekalam... Ale moze beda powtarzac cio ? A jescze @Laurka2019 pisala ze leci a ja nie chcialam ogladac bo zaplanowalam na dzisiaj
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisaj tez jest na discovery life o 20.50no zabije cie![]()
![]()
a ja caly czas na to czekalam... Ale moze beda powtarzac cio ? A jescze @Laurka2019 pisala ze leci a ja nie chcialam ogladac bo zaplanowalam na dzisiaj
![]()
No coś ty?!?! Masz trzecie oko czy cuś[emoji12]. My i tak cię uwielbiamy [emoji8][emoji8][emoji8]Jak wyjdę z pracy to wrzucę, bo akurat pracuje niedaleko wieży Eiffla [emoji23]
Ale ja się wstydzę pokazać [emoji85][emoji85][emoji85]
Wg mnie robienir zapadow nie jest takie glupie. W Polsce powoli zsczyna sie panika, zaraz opustoszeja polki, wiec po co potem przeplacac? Lepiej kupic troche rzeczy i spokojnie ogladac paranoje z domu [emoji6]A propos zapasów [emoji38][emoji38][emoji38]
Kochana będzie dobrzeHej dziewczynki. Ja wylądowałam w szpitalu z krwawieniem. Lekarz zrobił usg stwierdził że wszystko dobrze ale zostawił mnie na obserwacje. Bardzo się boje[emoji22][emoji22]
A może ty kochana Nieagatko jakieś zdjątko okolicy nam wrzucisz [emoji8][emoji8][emoji8]. Bo u mnie to błoto kuźwa wszędzie i nic ciekawego [emoji12]Wg mnie robienir zapadow nie jest takie glupie. W Polsce powoli zsczyna sie panika, zaraz opustoszeja polki, wiec po co potem przeplacac? Lepiej kupic troche rzeczy i spokojnie ogladac paranoje z domu [emoji6]
@Liliana87 Jest problem z prolutexem nie ma w aptekach ani w hurtowniach. Ja mam dwie recepty których nie mogę zrealizować.Kuzwa A u nas nie ma prolutexu i jak babka sprawdzała w aptece to jej pokazuje,że najbliżej w Katowicach...
Jp.. dziewczyny, nie wiem co robić. Macie może jakaś stronę na której się sprawdza gdzie dostanę lek? Bo coś mi sie wierzyć nie chce...
A ja mam dziś gorszy dzień i właśnie sobie polałam białe winko i oglądam 4 sezon telefonistek...wciągnęły mniemiałam nie pic ale się złamałam [emoji15]i trudno, jutro będzie lepiej
Badz dobrej mysli. Tez mialam obfite z ogromnym skrzepem ktory ze mnie wypadł..pozniej lecialy malutkie ale narazie wszystko jest dobrzeAle to jest obfite krwawienie i było kilka skrzepów.
Ojej to ja muszę sobie dawkowaćJa już cała serie skończyłam i czekam na nowa , czytałam Ze latem dopiero ma być [emoji24]