reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No dziewczynki wyszłam i jestem pod wielkim wrażeniem !!!!! Kazał mi jeszcze zrobic ANA jak będzie dodatnie to jeszcze ANA 3 zalecenia wyślę na maila! Tez tak miałyście???? Mam mało DS 2 imlantacyjnych brakuje mi 3 w związku z tym accofil podskórnie i co 3 dni morfologia a pozostałe badania jak się wyraził nie najgorzej miesiąc przed transferem immunosupresja mocniejsza lub słabsza w zależności od ANA! I heparyna tez ! Kurczę czuje się jak bym dostała gwiazdkę ze nie muszę tych immunoglobulin mieć 😄😄😄
To teraz ✊✊✊i działaj!!!

Nie zamartwiaj się na zapas. Łożysko przodujące to tak od 20 tc . Większość kobiet nawet jeśli je ma nie ma aż takich problemów. Tamta dziewczyna była jedyną z tym problemem. Większość to szyjki,.uciekające wody, białko w moczu, ciśnienie.
Z każdym dniem łożysko powinno się podnosić. Na pewno powinnaś wypoczywać i nie martwić się na zapas.
Staram się ;)

Niestety tak, endomenda oslabia jakosc jajek, zwlaszcza jesli nie jestes na hormonach i masz normañnie okres. Ginekolog powinien przepisac tabsy i pilnowac zeby nie bylo okredu, zeby endomenda nie szalala i nie robila zniszczen.
Trzymamy kciuki za kropki
emoji110.png
emoji110.png
Ja każdy cykl, który był przerwa w in vitro to brałam tabletki antykoncepcyjne. Nawet jak był to miesiąc. Dzieki!
Heh... Kochana na pocieszenie Ci powiem ze ja po 1 procedurze nie mialam zadnych mrozaków. Z 10 komórek prawie wszystkie sie zesrały niestety... Teraz też mimo 11 oocytów zamrożoną miałam tylko 1 blastkę. I wiesz co? Cieszyłam się. Że jest chociaż jedna. A ty masz jeszcze szansę na 2 następne! 😁 uszy do góry, cyc do przodu, nie jest źle! 💪👍
Masz rację 😘 Ale jak z ostatniej próby 6 komórek dojrzałych i 3 blastocysty, a teraz z 13 jedna to szok! No nic żyje się dalej i modlę się o kolejne dwie 🙏🏻

Aniu, to ja się czuje zaszczycona że Was poznałam, w rzeczywistości nie mogłam się oprzeć wrażeniu jaka pozytywna z Was para ale też jak fajna osoba jest każde z Was indywidualnie ;) Do tego nie potrzeba lat znajomości aby wiedzieć że trafiło się na wyjątkowych ludzi. Wasze dziecko będzie szczęściarzem [emoji14]
A ja drogie koleżanki byłam na MEZOTERAPII w Invikcie jak kolwiek dziwacznie to brzmi :laugh2: Mam nadzieję że moje jajniki będą teraz z 10 lat młodsze niż ich właścicielka hahahaha.... A tak na serio to na cuda nie licze, może jakiś jeden zarodek chociaż z tych eksperymentów się uda sklecic! Może złożę na Wielkanoc koszyk pełen jaj to na wydmuszki kilka zostanie :laugh2: Mina mojego lekarza bezcenna jak mu wymienilam listę suplementów jakie przyjmuje do tego :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Dopytalam wreszcie lekarza czy mogę zbadać krzywą cukrową żeby wykluczyć IO ale się aż zaczął sśmiać że u mnie to na pewno nie jest problem.. Nie mam PCO, nadwagi itd.. Myślę że wie co mówi..
Czułaś coś czy to był zabieg na śpika?

reklama
Do góry