IrenaX
Fanka BB :)
Jaki koszt mniej więcej tych badań ?Ja właśnie jadę już z labo do pracy. Dziś zrobiłam jednak progesteron, kwas foliowy i B12. Po poludniu powinny być wyniki.![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaki koszt mniej więcej tych badań ?Ja właśnie jadę już z labo do pracy. Dziś zrobiłam jednak progesteron, kwas foliowy i B12. Po poludniu powinny być wyniki.![]()
Jaki koszt mniej więcej tych badań ?
Który dzień cyklu ?W Diagnostyce zaplacilam 115 zł, wgl chyba ostatnio podrożały :/... Muszę coś spróbować w luxmedzie wydębić.
A no i mam wyniki i totalnie do dupy progesteron :/
Witamina B12 493,00 pg/ml norma : 197,00-771,00
Kwas foliowy 13,0 ng/ml normy: 4,60 - 18,70
Progesteron 6,45 ng/ml![]()
Który dzień cyklu ?
Jaki koszt mniej więcej tych badań ?
Jejku jak drogo! U nas jest o połowę taniej! Ja planuję właśnie sobie zrobić tak profilaktycznie badania hormonów a głównie tarczycowe.A dokładniej b12 i kwas każde po okolo 40 zl, prog ok 30 zl.
Jejku jak drogo! U nas jest o połowę taniej! Ja planuję właśnie sobie zrobić tak profilaktycznie badania hormonów a głównie tarczycowe.
Niski progesteron może wskazywać na cykl bezowulacyjnyW Diagnostyce zaplacilam 115 zł, wgl chyba ostatnio podrożały :/... Muszę coś spróbować w luxmedzie wydębić.
A no i mam wyniki i totalnie do dupy progesteron :/
Witamina B12 493,00 pg/ml norma : 197,00-771,00
Kwas foliowy 13,0 ng/ml normy: 4,60 - 18,70
Progesteron 6,45 ng/ml![]()
Niski progesteron może wskazywać na cykl bezowulacyjny
A miałaś monitoring? Tylko monitoring potwierdzi owulację. Ja np w poprzednim cyklu byłam na monitoringu - cykl bezowulacyjny a skok temp był.Wiem o tym, tyle że dwufazowy wykres już wskazuję z kolei na owulacje, dlatego może bardziej jakas niedomoga lutealna zaczela ni się robić?