reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Pirrllott chyba nie bardzo mozliwe zeby cie znala jak nie miales dzieci bo bylo to kolo 6 lat temu a ona ma 20 lat teraz wiec przedtem miala troche malo na takie znajomosci ;-)

reklama
Byliśmy z Oliwianką u lekarza, na szczęście nic osłuchowo nie ma, na kaszel przepisał syrop, a szczepienie w przyszłym tygodniu.
Dziewczyny, ja WAS z całego serca podziwiam, że same dajecie radę, a mężowie tak daleko od Was.Wiadomo, że czasem są gorsze dni, ale JESTEŚCIE NAPRAWDĘ WSPANIAŁE :tak:.
Bodzinka, śliczne kartki :-)
pirrllott, to dobrze, że jest dobrze ;-)
Agatko, Corel Paint Shop Pro XI niestety, nie jest darmowym programem, to, co się ściąga jest wersją próbną bodajże na 30 dni

No dziewczyny mój mały mnie dziś zszokował...2h spacer z czego więkoszość na nóżkach potem na rękach.Pół miasta zlazłama le talerzyk z gazety kupiłam.HURRRRRA

Dzień dobry:-)
Ja Was tylko podczytuję ostatnio:baffled:Mały śpi,obiad prawie zrobiony ale czeka Nas jeszcze szczepienie:tak:Dopiero o 16:-(Dzis pochmurno i troche deszczyk pada okropieństwo:-(
Bodzinka dzielny ten Twój Karolek:-)Pogratulować:tak:

Ja ostatni też nie mam czasu żeby za wiele się tu udzielać:zawstydzona/y:Ale czytam co u was. Dzisiaj byłam na balu u córki w szkole. Mieli świetną imprezę a moja Madzia straszne powodzenie u chłopców:-D:szok:A jakie komplementy jej mówili:baffled:I to nawet przy mnie:-DA teraz drukuję wierszyk dla niej bo ma się podszkolić- w sumie już go umie ale mamy potrenować.

Dawidek pelzal sobie po podlodze i w koncu dotarl do drzwi, i co moja Jasmina zrobila? Zamknela drzwi na jego paluszki. Myslalam ze sie nie powstrzymam i jej przyleje. Ale najlepsze jest to ze mowie jej juz od kilku dni "uwazaj na Dawidka, nie biegaj, nie skacz, patrz co robisz" i co ? i nic! A jeszcze ostatnio ma jakis dziwny zwyczaj i jak tylko ma go obok siebie to wklada mu palce do uszu. Juz nie moge! Moze ja jestem juz zmeczona byciem sama i robienia wszystkiego sama. I co? jaksie zakonczyl dzien dla mojej corki? Mamusia nakrzyczala na nia. Chyba odciagne sobie mleko i normalnie sie napije czegos z procentami.
Coz za mily wieczor...
wiem co czujesz ja też mam czasem takie momenty załamania :tak:. Wczoraj to aż się poryczałam jak kolejny raz przyłapałam Maję na grzebaniu w mojej kosmetyczce i wypieraniu się wszystkiego. Mówi przepraszam już więcej nie będę a za plecami już broi :dry:

Ja jeszcze do was jednak zajrzałam:-p. Też bym chciała żeby Kubuś dziś ładnie usnął, bo jakoś spać mi się chce.

Dziewczyny nie chcę was wkurzać, ale na szczęście mój mały śpi całą noc - życzę wam żeby wasze dzieciaki też tak spały:tak::tak:
mój też :tak:

Ja też wpadłam powiedzieć dobranoc :) i pochwalić się, ze udało mi się dostać kąpielówki w Go Sporcie ;-)
No to super, Natanielek nie będzie pośladkami na Kanarach świecił ;-):-D

ANIU 138 z okazji rocznicy ślubu dla ciebie i twojego męża wszystkiego naj:
Wśród ciągłej życia pogody,
niech rozkosz Was oplata,
wśród miłości , wiary, zgody
żyjcie w zdrowiu długie lata.

Aniu Z okazji święta Waszego
życzenia wszystkiego najlepszego:
niech każdy dzień dostarcza radości
i uśmiech zawsze w sercach gości,
niechaj problemy Was omijają,
a wszyscy bardzo Was kochają,
Bo jak nikt inny na świecie,
Wy na to zasługujecie!
172304div4gwcied.gif
DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM RAZEM I KAŻDEJ I KAŻDEMU Z OSOBNA

jasmina111 - życze jak najszybszego połączenia rodziny :tak:
Ja też :tak:

Ewcia ode mnie też pozdrów góry :tak:

Bodzinka super fotki

Ja ostatni też nie mam czasu żeby za wiele się tu udzielać:zawstydzona/y:Ale czytam co u was. Dzisiaj byłam na balu u córki w szkole. Mieli świetną imprezę a moja Madzia straszne powodzenie u chłopców:-D:szok:A jakie komplementy jej mówili:baffled:I to nawet przy mnie:-DA teraz drukuję wierszyk dla niej bo ma się podszkolić- w sumie już go umie ale mamy potrenować.
To mama z córci powinna byc zadowolona,że taka panna jej rośnie:-)

Pierwsza Laska okolicy Ci rosnie;-);-);-)

reklama
Do góry