bazylia128
Fanka BB :)
A ty co sie tak dzisiaj chichrasz od rana[emoji23][emoji23][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ty co sie tak dzisiaj chichrasz od rana[emoji23][emoji23][emoji23]
Spoko, przecież nikt cię nie osądza [emoji8][emoji8][emoji8]. Nie odpowiadasz przecież za czyny swoich znajomych [emoji6]. Ale ludzie są naprawdę dziwni [emoji849]Ej no kobietki kochane, ja nie chciałam tu burz i bulwersów wywoływać tylko nasze Ziółko uspokoić, że ma normalnego i zdrowego chłopa. Ale wiem, że przykład podałam dość... Eee... "Wyjątkowy". Mnie samą szlag trafia jak o tym palancie myślę... Ale widocznie jej to a tak nie przeszkadzało [emoji1745]
Spoko no cos ty nie przejmuj sie...Ej no kobietki kochane, ja nie chciałam tu burz i bulwersów wywoływać tylko nasze Ziółko uspokoić, że ma normalnego i zdrowego chłopa. Ale wiem, że przykład podałam dość... Eee... "Wyjątkowy". Mnie samą szlag trafia jak o tym palancie myślę... Ale widocznie jej to a tak nie przeszkadzało![]()
Pokaz bo tak naprawde to @fredka84 chce zobaczyc i na mnie żerujeNo nie wiem czego się wstydzisz... Pokaż, no pokaż, @bazylia128 jest ciekawa [emoji23][emoji23][emoji23]
A jakiś dobry humor mam[emoji846]. Poczekaj, zawsze się może zmienić [emoji12].A ty co sie tak dzisiaj chichrasz od ranaGdyby to byla @Lola83 to bym zrozumiala bo ona zawsze wstawia tylko zabawne albo Grrr ale najczescie zabawne. A z tobą to nigdy nie wiadomo bo albo na nas krzyczysz albo sie smiejesz
![]()
A byśmy się kuźwa zdziwiły jak by przyszło zdjęcie tyłka @nieagatka[emoji23]Pokaz bo tak naprawde to @fredka84 chce zobaczyc i na mnie żerujeI to ona nie ciagle podpuszcza bo wie ze mam do niej słabosc
![]()
W życiu bym na pierwszym miejscu nie postawiła zaspokojenia facetA. Jeszcze w przypadku gdy może chodzić o zdrowie ...Jaka ty agresywna [emoji12]. Masz rację [emoji846]
Wiesz ile ja znam takich bab co hu...j dla nich ważniejszy niż dobro dzieci [emoji49]. Nawet nie chcę wiedzieć co takie mają w głowie [emoji49]
A co bedziesz kupowala ? Ja chce z toba na zakupyA jakiś dobry humor mam[emoji846]. Poczekaj, zawsze się może zmienić [emoji12].
Wszystko mi już jedno, leki kupiłam, docent ma aż 3tygodnie żeby mi odpisać o pewnie zacznę je brać szybciej niż on się odezwie. Najwyżej na koronę jebnę [emoji849]
W weekend jadę do Szczecina na ostatnie zakupy a potem nie wynurzam się z chałupy [emoji41]
Ojjj, jeszcze mi życie miłe, nie chcę jego karty [emoji33][emoji33][emoji33]. Jakieś lumpy kupię, w sumie nic konkretnego - co wpadnie w oko i nie będzie kosztowało milion monet [emoji41].A co bedziesz kupowala ? Ja chce z toba na zakupyWezmiemy Łukasza karte kredytowa [emoji173] [emoji173] [emoji173]
![]()
![]()
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]