Agatka_BB
IX Lachon BB
Pirrllott chyba nie bardzo mozliwe zeby cie znala jak nie miales dzieci bo bylo to kolo 6 lat temu a ona ma 20 lat teraz wiec przedtem miala troche malo na takie znajomosci ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wiem co czujesz ja też mam czasem takie momenty załamaniaDawidek pelzal sobie po podlodze i w koncu dotarl do drzwi, i co moja Jasmina zrobila? Zamknela drzwi na jego paluszki. Myslalam ze sie nie powstrzymam i jej przyleje. Ale najlepsze jest to ze mowie jej juz od kilku dni "uwazaj na Dawidka, nie biegaj, nie skacz, patrz co robisz" i co ? i nic! A jeszcze ostatnio ma jakis dziwny zwyczaj i jak tylko ma go obok siebie to wklada mu palce do uszu. Juz nie moge! Moze ja jestem juz zmeczona byciem sama i robienia wszystkiego sama. I co? jaksie zakonczyl dzien dla mojej corki? Mamusia nakrzyczala na nia. Chyba odciagne sobie mleko i normalnie sie napije czegos z procentami.
Coz za mily wieczor...
mój teżJa jeszcze do was jednak zajrzałam. Też bym chciała żeby Kubuś dziś ładnie usnął, bo jakoś spać mi się chce.
Dziewczyny nie chcę was wkurzać, ale na szczęście mój mały śpi całą noc - życzę wam żeby wasze dzieciaki też tak spały![]()
No to super, Natanielek nie będzie pośladkami na Kanarach świecił ;-)Ja też wpadłam powiedzieć dobranoci pochwalić się, ze udało mi się dostać kąpielówki w Go Sporcie ;-)
Aniu Z okazji święta Waszego
życzenia wszystkiego najlepszego:
niech każdy dzień dostarcza radości
i uśmiech zawsze w sercach gości,
niechaj problemy Was omijają,
a wszyscy bardzo Was kochają,
Bo jak nikt inny na świecie,
Wy na to zasługujecie!
![]()
Ja teżjasmina111 - życze jak najszybszego połączenia rodziny![]()
To mama z córci powinna byc zadowolona,że taka panna jej rośnie:-)Ja ostatni też nie mam czasu żeby za wiele się tu udzielaćAle czytam co u was. Dzisiaj byłam na balu u córki w szkole. Mieli świetną imprezę a moja Madzia straszne powodzenie u chłopców
A jakie komplementy jej mówili
I to nawet przy mnie
A teraz drukuję wierszyk dla niej bo ma się podszkolić- w sumie już go umie ale mamy potrenować.
Ja ostatni też nie mam czasu żeby za wiele się tu udzielaćAle czytam co u was. Dzisiaj byłam na balu u córki w szkole. Mieli świetną imprezę a moja Madzia straszne powodzenie u chłopców
A jakie komplementy jej mówili
I to nawet przy mnie
A teraz drukuję wierszyk dla niej bo ma się podszkolić- w sumie już go umie ale mamy potrenować.