U mnie chmury i deszcz ma padać [emoji49]. Znów klamka na drzwiach wyda się atrakcyjna [emoji23]No ja pierdo.....le ten moj mnie znowu wola!!!! Co znowu!!!!!??????????? Wiecznie mi przeszkadza[emoji23][emoji23][emoji23] NAwet sobie popisac nie mozna NOOOOO @fredka84 tyle razy cie prosilam zebys mu cos powiedziala
Czy u was tez tak ślicznie słoneczko pięknie NAPIER......LA ? [emoji23][emoji23][emoji23][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
Oka tylko sie nie spoznij ❤ Ja przyjde w obcasach, poznasz mnie po szerokej szczenieOjjj, jeszcze mi życie miłe, nie chcę jego karty [emoji33][emoji33][emoji33]. Jakieś lumpy kupię, w sumie nic konkretnego - co wpadnie w oko i nie będzie kosztowało milion monet [emoji41].
To jesteśmy ugadane, czekam na ciebie w piątek o 15-tej w Szczecinie na przystanku - będę ubrana jak ze zdjęcia co wczoraj wstawiłam [emoji41]
Oka tylko sie nie spoznij ❤ Ja przyjde w obcasach, poznasz mnie po szerokej szczenie![]()
Szerokie szczeny są fajne

Gorzej jak zaczną krzyczeć, wtedy strach się nie bać

bazylia128
Ja raczej rzadko krzycze ale za to smiech mam głośnySzerokie szczeny są fajneuśmiech od 7 do 7 zawsze rozpromienia dzień
![]()
Gorzej jak zaczną krzyczeć, wtedy strach się nie bać![]()
Tasza
Kciuki za przyrost[emoji3] u kogo się leczysz w invimedzie?Krew oddana. Trzymajcie kciuki za baaaardzo konkretny przyrost lub totalne "0", bo ostatnia rzecz jaka mi teraz jest potrzebna to jakaś ciąża pozamaciczna puste jajo...![]()
Ja raczej rzadko krzycze ale za to smiech mam głośny![]()
No i dobrze! Ja mam taki śmiech że się wszyscy ze mnie śmieją a nie z sytuacji/żartu. Jak już zacznę się śmiać to mąż jeszcze mnie specjalnie rozśmiesza. W całym domu mnie słychać

Tasza
Jak długo klinika ma Cię jeszcze prowadzić? Ja mam następną wizytę u nich 16marca jeszcze i nie wiem właśnie czy ostatnią czy będzie to chciała utrzymać do końca 1 trymestru.[emoji848]Ja czuję się średnio. Ciągle mnie mdli o pobolewa żołądek no i ciagle jednak mam plamienia. Nie tak dużo jak na początku, ale są. Wizytę w Gamecie mam w środę. Zobaczymy co słychać u fasolki. Ostatnie usg mialam w zeszłym tygodniu we wtorek i wszystko było ok. Krwiak tez był widoczny. Zobaczymy co doktor wymyśli.
reklama
nieagatka
No nie wiem czego się wstydzisz... Pokaż, no pokaż, @bazylia128 jest ciekawa [emoji23][emoji23][emoji23]
Pokaz bo tak naprawde to @fredka84 chce zobaczyc i na mnie żerujeI to ona nie ciagle podpuszcza bo wie ze mam do niej słabosc
![]()
Dzizas z kim ja musze pracowac? [emoji2358][emoji85][emoji16]A byśmy się kuźwa zdziwiły jak by przyszło zdjęcie tyłka @nieagatka[emoji23]
Moja wewnetrzna zylka jest w glowie zboczuchy jedne i jak zaczyna napieprzac to chyba ja widac na zewnatrz, a na pewno slychac, bo jej drganiu zazwyczaj towarzysza niecenzuralne slowa [emoji16][emoji23]
Zdjecie tylka innym razem [emoji38]
Podziel się: