katherinnn
Fanka BB :)
Proszę o radę
w 25 dc robiłam progesteron, w tym cyklu złożyło się tak, że akurat było to 3 dni po owu. Wynik proga 1,92. Myślicie, że to niski wynik?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wg mnie za niski. Z tego co wiem to wynik wyższy niż 10 potwierdza owulację. Ja 5 dni po owu miałam wynik prawie 23.Proszę o radęw 25 dc robiłam progesteron, w tym cyklu złożyło się tak, że akurat było to 3 dni po owu. Wynik proga 1,92. Myślicie, że to niski wynik?
No też tak właśnie myślałamWg mnie za niski. Z tego co wiem to wynik wyższy niż 10 potwierdza owulację. Ja 5 dni po owu miałam wynik prawie 23.
Proszę o radę[emoji846] w 25 dc robiłam progesteron, w tym cyklu złożyło się tak, że akurat było to 3 dni po owu. Wynik proga 1,92. Myślicie, że to niski wynik?
Troche zaczelismy od stycznia, tabletki odstawilam w sierpniu. Ale my naprawde bez cisnienia, nawet nie obserwuje za bardzo kiedy mam owulacjeMy też odwlekalismy tą decyzję. Zaczęliście już się starać? U mnie zaczyna się właśnie okres i po miesiączce zaczniemy[emoji39] właściwie ta decyzja to też spontan. Z dnia na dzień stwierdziliśmy że ok spróbujemy.
DziękiWspaniały przyrost! Ale Ci zazdroszczę, że ten pierwszy stres masz już za sobą[emoji4]
Super wynik! Jesteś już po terminie @? Gratulacje [emoji4]
No pewnie że pamiętamy! Mów co dobrego!Hej laski....pamieta mnie ktoras?![]()
Akurat niski progesteron to nie jest duży problem także głowa do góry, uda sięNo też tak właśnie myślałamale przynajmniej wiadomo, gdzie tkwi problem. Właśnie zaczęłam chodzić do gina od niepłodności i zalecił badanie.
Hahahaha no właśnie nie wiem..No pewnie że pamiętamy! Mów co dobrego!