reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wróciłam z podglądu jajków. I tak..lewy jajnik wogóle nie odpowiedzial na stymulacje [emoji22] w prawym 13 pęcherzyków.....Punkcja w piątek...się strasznie "stracham" ...i napewno nie będę miala transferu swiezaka bo wyszly mi po tej stymulacji polipy [emoji22][emoji24][emoji24] i czeka mnie histeroskopia [emoji22][emoji24][emoji24] do dupy to wszystko [emoji24][emoji24] czyli transfer pewnie najwczesniejszej za 2 cykle..załamka [emoji22][emoji24][emoji24] co jeszcze się wydarzy..ciekawe czy będą wogole zarodki..[emoji22] echhh...
Dobrze, że widać teraz te polipy a nie jakby miały kluć się razem z zarodkiem. Usuną i na czysto zamontują blastkę[emoji11]

Dziewczyny nie mamy wpływu na pewne rzeczy... co nie zmienia faktu , ze mamy prawo być wkur... jestem właśnie na lotnisku i lecimy na 2 tyg do Polski . I powiem Wam , ze zaczynaja mnie dręczyć myśli, ze co jeśli nie będziemy mogli wrócić na początku kwietnia so Holandii przez to gow.... nawet nie chce o tym myśleć ... urlop i tak już będzie do d... nawet do kina nie pójdziemy, czy do muzeum we Wro [emoji35][emoji35][emoji35]zaraz zamkną pewnie galerie i restauracje .. cóż będziemy 2 tyg grać z mama w monopoly [emoji31][emoji2957]
Będę w poniedziałek we wro, to możemy zagospodarować jakoś wieczór [emoji6]

reklama
Do góry