reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Nie wiadomo jak wirus będzie się rozprzestrzeniał , ile będzie zarażonych ani jak organizm w ciąży zareaguje na chorobę. Nawet jak ciąża przetrwa to jakie to będzie miało skutki dla dziecka . Tak mi wczoraj pani doktor powiedziała.
No a jak kobieta zajdzie naturalnie? I przeciez to wszystko bedzie napewno trwalo dlugie miesiace to co calkowicie wszystko wstrzymaja? Ja juz sie zastanawiam nad jaka lapową dla lekarza 😂 😂 😂

reklama
Hej dziewczyny
Ja niestety od wczoraj dołączyłam do grona plamiących 😔
Plamienia skąpe o zabarwieniu jasny brąz
Brzuch delikatnie czasem zaboli,piersi bardzo obolałe..(ale ja wielkie mam bo 65H to ciężkie trochę są :D)
Trzymaj się i staraj się nie stresować. Jeżeli jest dużo to jedź na IP. Jak tylko ciut to po prostu poleż 😊

reklama
Nie wiadomo jak wirus będzie się rozprzestrzeniał , ile będzie zarażonych ani jak organizm w ciąży zareaguje na chorobę. Nawet jak ciąża przetrwa to jakie to będzie miało skutki dla dziecka . Tak mi wczoraj pani doktor powiedziała.
Ja wczoraj ogladałam relacje na mamaginekolog i podobno u kobiet w ciąży ryzyko jest takie jak w reszcie populacji, wirus nie powoduje wad płodu, nawet są przypadki że w ogole nie przenosi się na dziecko. Aktualnie najwieksze ryzyko mają kobiety w bardzo zaawansowanej ciazy lub w trakcie porodu gdyby zlapaly wirus i choroba by się rozwinęła. Właściwie to najwiekszym ryzykiem jest niewydolność oddechowa wtedy. Ale tak to nie ma co dramatyzować na ten moment.

Ostatnia edycja:
Do góry