A nasza @bazylia128 jeszcze śpi czy gdzie sie schowała? Kurka, zaczynam se martwić. O której miała mieć tą punkcję?
reklama
No właśnie też się zastanawiamA nasza @bazylia128 jeszcze śpi czy gdzie sie schowała? Kurka, zaczynam se martwić. O której miała mieć tą punkcję?

Może jeszcze wraca?
Ja dwa razy miałam w godzinach ok 10-11. Więc może dopiero dochodzi do siebie, zależy jak znosi narkozę
No właśnie też się zastanawiam [emoji848] punkcja chyba zawsze jest w godzinach rannych.
Może jeszcze wraca?
NadziejaJest
Fanka BB :)
❤ supcioDziewczynki mamy prawie 5cm - 4,80cm.
Było usg przez brzuch i słyszałam 4sec serduszko. Nie wiem ile uderzeń bo mi nie powiedzieli. Ruszał rączkami i nóżkami, podskakiwał jak się śmiałam. Potem miałam wizytę u ginekologa wiec mam pierwsze badania krwi morfologia itd. No i w związku z pcos będę mieć badanie z obciążeniem glukoza w kierunku wykluczenia/potwierdzenia cukrzycy ciążowej - ale to dopiero w 23-24tc. Teraz w piątek odwołali moja wizytę konsultacyjna przed NIPT i będą dzwonić na telefon.
Lekarze liczą ze dziś 11+3 (wg usg 11+1) także jest super
Jestem taka szczęśliwa
Zobacz załącznik 1092837
Artemida90
[emoji173] supciobyłaś sama na usg czy wpuscili tez męża?
no to juz odetchnij
ciesz sie Maluszkiem
![]()
Oczywiście z mężem, tu nie ma zakazów
Aneczka85_01
To nie jest horror [emoji6]. Napisałam że jest przerażający bo w tym filmie rozprzestrzenia się wirus ale bardzo śmiertelny i sobie nie mogą z nim poradzić, kupa ludzi umiera, panuje chaos, zamieszki itp.
Ale spoko Necia, na co ci dodatkowe stresy [emoji8]
Gdzie go można zobaczyć ?
Ja oglądałam na Cda za freeGdzie go można zobaczyć ?
Aneczka85_01
Nie wiem co lubisz czytać, ale ja z polecenia zakocham się w kryminałach, każda książkę Musso Ci polecam, albo większość Cobena mi się podobała. A jak byś wolała coś żeby się powzruszać to wiadomo - Jojo Moyes np. "Razem będzie lepiej" (ostatnio czytałam i się oderwać nie mogłam)
Od Jojo najlepiej przeczytać od pierwszej części . Wstawiałam jakiś czas temu foto jej książek . Polecam każda
reklama
Pójdźka
Bardzo się cieszęDziewczynki mamy prawie 5cm - 4,80cm.
Było usg przez brzuch i słyszałam 4sec serduszko. Nie wiem ile uderzeń bo mi nie powiedzieli. Ruszał rączkami i nóżkami, podskakiwał jak się śmiałam. Potem miałam wizytę u ginekologa wiec mam pierwsze badania krwi morfologia itd. No i w związku z pcos będę mieć badanie z obciążeniem glukoza w kierunku wykluczenia/potwierdzenia cukrzycy ciążowej - ale to dopiero w 23-24tc. Teraz w piątek odwołali moja wizytę konsultacyjna przed NIPT i będą dzwonić na telefon.
Lekarze liczą ze dziś 11+3 (wg usg 11+1) także jest super
Jestem taka szczęśliwa
Zobacz załącznik 1092837

Podziel się: