MonikaRoszko
Fanka BB :)
Płaci pracodawca. Dziękuje za pomoc <3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Karola, uwierz, że jak moja Zofia wpada w szał i zapodaje mi kopniaki w pęcherz, żebra i Bóg wie co jeszcze to modle sie zeby sie uspokoiłaTo u mnie na odwrótza cicho jest naprawdę mało mało kiedy coś tam poczuje czy brzuch się ruszy ... Dlatego ten detektor uspokaja mnie w miarę
ale czekam na wtorkową wizytę
Ale zgłoś się do swojego pracodawcy żeby dał Ci już te druki do wypełnienia żebyś już miala je przed porodemPłaci pracodawca. Dziękuje za pomoc <3
W poniedziałek skontaktuje się z kadrową, czy by mi e-mailem nie wysłała jeśli ma. Ale, że pierwszy raz jestem w tej sytuacji to się pogubiłam, a od analizowania znalezionych informacji zgłupiałam. Ratujesz mój tyłekAle zgłoś się do swojego pracodawcy żeby dał Ci już te druki do wypełnienia żebyś już miala je przed porodem![]()
Mi księgowa wszystko wysłała na mailaW poniedziałek skontaktuje się z kadrową, czy by mi e-mailem nie wysłała jeśli ma. Ale, że pierwszy raz jestem w tej sytuacji to się pogubiłam, a od analizowania znalezionych informacji zgłupiałam. Ratujesz mój tyłek
Pogoda się zmienia, może to przez to. Ja się dziś motywuję by robić cokolwiek - upiekłam ciasto, ogarnęłam kuchnię, wstawiłam 4 prania... Jak śpię w dzień, to potem w nocy mam mega problem ze snem, budzę się z bólem głowy.Która z Was jest takim śpiochem jak ja?od wczoraj mogłabym non stop spać...
Ja też jak przeglądałam to aż się przerazilam ile tegoPogoda się zmienia, może to przez to. Ja się dziś motywuję by robić cokolwiek - upiekłam ciasto, ogarnęłam kuchnię, wstawiłam 4 prania... Jak śpię w dzień, to potem w nocy mam mega problem ze snem, budzę się z bólem głowy.
Dziś siedzę i przeglądam wszystko, co mi potrzebne - wyprawka dla Małego, szpitalna torba itd. Chcę w miarę możliwości zamówić w 1-2 miejscach wszystko. Sporo tego![]()
Dzięki :* Przyda się.Ja też jak przeglądałam to aż się przerazilam ile tegowszystkie kosmetyki czy podkłady itp. zamówiłam w aptece Gemini ....tylko kurcze zaczynam się denerwować bo zamówienie zrobiłam 12 marca było napisane że czeka się na pakowanie 8 dni roboczych że względu na sytuację ale do tej pory status zamówienia się nie zmienił ...mam nadzieję że mi wyślą
bo już opłacone .....
Z tego co pamiętam to w poniedziałek masz 3 prenatalne trzymam![]()
![]()