missroszi
Fanka BB :)
Ja zamówiłam z Gemini 16go to sobie jeszcze poczekamZamówiłam 11.03 a dzisiaj dostałam info o nadaniu paczki więc pewnie lada chwila będzie u mnie![]()
Na łóżeczko też czekam od 28.02...
Ja dzis cały dzień w kuchni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja zamówiłam z Gemini 16go to sobie jeszcze poczekamZamówiłam 11.03 a dzisiaj dostałam info o nadaniu paczki więc pewnie lada chwila będzie u mnie![]()
Która z Was jest takim śpiochem jak ja?od wczoraj mogłabym non stop spać...
Dzień dobryDzien dobry !!!
Ale cichutko tutaj dzisiaj ! Ja melduje że spałam wysmienicie dzisiaj. Wczoraj z mezem przelezalam dosłownie calutki dzien na lozku i kielismy seans filmowy.to zamkniecie w domu mi służy. Dzisiaj jednak wybieramy sie na krotki spacer po łące, tam gdzie nie ma ludzi zupelnie.
Wczoraj nawet kupilam dwa kocyki dla Malutkiej. W fajnej cenie na allegro.
Dobrego dnia dziewczyhy ! Glowy do góry. ☺ uśmiechy na twarz i zyjemy![]()
Monika, współczuję sytuacji.Ja się staram uspokoić po wczorajszej wizycie teściów... Na dzień dobry dostałam wyklad jaka jestem głupia, że wierzę w tę durna epidemię i 'zabojczg katarek', córeczka im pkkazala wyklejankę, zrobila wirusa i zaczęła opowiadać o nim (no coz tłumacze dziecku, bo pyta czemu zamkneli przedszkole i nie widzi kolegów), to zaczął na mnie wrzeszczeć, że ja jestem debilem, który ogłupia dziecko i wciska mi kity. Z nerwów łzy stanęły mi w oczach i wyszlam do kuchni bo nie dawalam rady z nimi wytrzymać. Ale mąż podziałała, w ciągu 5 min wyszli obrażeni bez pożegnania. Cały dzień chodziłam w nerwach. Uspokoił mnie wyjazd po nosidło i na spacer do lasu, ale w nocy znowu masakra.
Całą noc śniłam, że urodziłam nagle w domu, no tak realne to było, że co chwila sprawdzałam, czy to nie prawda. Tym bardziej, że to dopiero 31 tydzień, a ja nawet nie mam jeszcze torby do szpitala [emoji2962] Od 6 siedziałam i sprawdzalam oraz poprawiałam listę co kupić po wypłacie, ale teraz już mi przeszło i się z tego snu śmieję
Zakupiłam taki sam wzór tyle że na białym tleDzień dobry
Dobrze, że komuś zamknięcie służyJa szukam dobrych aspektów tej całej sytuacji, trochę ciężko, ale dajemy radę. Dziś leniwa niedziela, mozna będzie ponadrabiać zaległości rozmowy z mężem
powybierać rzeczy wyprawkowe. Znalazłam cudny rożek (jesteśmy kociarze
) i mam dylemat - miękki czy usztywniony? Korzystała któraś z rożka? Jaki lepszy?
Monika, współczuję sytuacji.To okropne, jak się zachowali. W ogóle co to za odwiedziny w czasie izolacji... Widać, że totalnie nie czują tej sytuacji, nie rozumieją jej. Olej ich totalnie, dobrze, że masz mądrego męża i poszli. Trzymaj się i pamiętaj - w tej sytuacji to Ty masz rację! :*
hehe my mamy 4 koty, wiec jakoś wybór był jasnyZakupiłam taki sam wzór tyle że na białym tlejakoś mbu te koty urzekły aczkolwiek nie jestem kociara
![]()
Wiesz co, ja bym sama ich wygoniła jakby mi tak powiedzieli, nie czekalabym na męża. Sami niech wierzą w teorie spiskowe i chodzą gdzie chcą tylko nie do Was i to w Twoim stanie !Ja się staram uspokoić po wczorajszej wizycie teściów... Na dzień dobry dostałam wyklad jaka jestem głupia, że wierzę w tę durna epidemię i 'zabojczg katarek', córeczka im pkkazala wyklejankę, zrobila wirusa i zaczęła opowiadać o nim (no coz tłumacze dziecku, bo pyta czemu zamkneli przedszkole i nie widzi kolegów), to zaczął na mnie wrzeszczeć, że ja jestem debilem, który ogłupia dziecko i wciska mi kity. Z nerwów łzy stanęły mi w oczach i wyszlam do kuchni bo nie dawalam rady z nimi wytrzymać. Ale mąż podziałała, w ciągu 5 min wyszli obrażeni bez pożegnania. Cały dzień chodziłam w nerwach. Uspokoił mnie wyjazd po nosidło i na spacer do lasu, ale w nocy znowu masakra.
Całą noc śniłam, że urodziłam nagle w domu, no tak realne to było, że co chwila sprawdzałam, czy to nie prawda. Tym bardziej, że to dopiero 31 tydzień, a ja nawet nie mam jeszcze torby do szpitalaOd 6 siedziałam i sprawdzalam oraz poprawiałam listę co kupić po wypłacie, ale teraz już mi przeszło i się z tego snu śmieję![]()