reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Wybacz jeśli moje zamartwiania i rozterki są dla ciebie niczym ważnym. Chyba muszę odpocząć od tego wszystkiego bo nie wyrabiam psychicznie. Jeszcze niedawno nie byłam w ciąży i nie reagowałam tak jak Ty teraz. Niestety poczułam się zraniona - przyszłam po wsparcie i dostałam po twarzy dziękuje wam za to u usuwam się.
Każda na pewnym etapie na podobnym wózku jechała, ja chce zapomnieć o łzach, porażkach i problemach w związku, więc to co przeczytałam było bardzo nie na miejscu. Trzymajcie się, ja też spadam.

reklama
Dziekuje myszko ;) Staram sie przypomina sobie szczesliwe przpadki w tym Teoj ale ja ma tak za przeproszeniem zjeba....ny rozum ze ciezko mi myslec pozytwnie ;( Zastanawiam sie teraz dlaczego mi krew z nosa poleciala i czy to nie sa jakies zburzenia ale przeciez wyniki mam az za dobre... Nie wiem juz co i jak badac ;(
To wszystko stres. Od dawna siedzisz jak na bombie. Ciężka stymulacja potem nerwy w oczekiwaniu na zarodki. ;(. Musisz Bazylia trochę odpuścić czarne myśli bo zwariujesz !!!

Kochana moja.. tak bym Cię przytuliła...
Już dwa zarodeczki są w 5 dupie zamrożone, czyli pieknie. Dwa jeszcze walczą, i ja wierze, ze będzie dobrze !!! Pamietaj, sama nie raz pisałaś,ze wystarczy ten jeden właściwy!! Musisz założyć koronę i wierzyć w kropeczki!!!
Nic więcej nie zrobisz, przecież wiesz.. zrobiłaś WSZYSTKO co mogłaś. Teraz decyduje biologia..
Jutro bedzie wiadomo czy te dwa sie pieknie podzieliły???
No i w chodzi nasza @Liliana87 całą na biało. Zarodki z 5 dupy :)))
I zrobiły mi dzisiaj dzień.;,)

Wybacz jeśli moje zamartwiania i rozterki są dla ciebie niczym ważnym. Chyba muszę odpocząć od tego wszystkiego bo nie wyrabiam psychicznie. Jeszcze niedawno nie byłam w ciąży i nie reagowałam tak jak Ty teraz. Niestety poczułam się zraniona - przyszłam po wsparcie i dostałam po twarzy dziękuje wam za to u usuwam się.
Artrmidko, nikt nie dał Ci po twarzy. Po prostu staramy Cię uspokoic, bo stres i zmartwienia nie pomagają. Kochana, każda z nas targaja emocje. I przecież jeszcze przed wczoraj pisaliśmy tutaj,ze na tym forum rozmawiamy o wszystkim. I o obawach i radościach.. I rozterkach. Bazylia tak zaaregowala pod wpływem emocji, postaraj się ja zrozumieć.
Musimy byc silne w tym ciężkim dla wszystkich czasie. Każdy jest inny, ja już zdążyłam Cię poznać i wiem,ze bardzo wszystko przeżywasz, a stres i niepewność powodują,ze masz zle mysli i się nakręcasz. Kiedyś byłam taka sama. Nawet jeszcze nie dawno. Ale zdałam sobie sprawę z tego,ze tymi złymi myślami przyciągam zle wydarzenia. Dlatego tak bardzo zawsze tutaj każda probuje uspokoic i pocieszyć. Powtarzam. Mysli mają moc. Nie obrażaj się.

Boje sie wlasnie ze mi psychika siada i przez to tak malo zarodkow, obwiniam sie ze to przeze mnie
Chyba się faktycznie tam do Was pofatyguje @-!,&:mad:€3)4@„-@-&!,;€&:& i nakopie Ci do dupy !!!!! I mnie nawet corona nie powstrzyma !!!! Jak mi tu jeszcze wspomnisz o Twojej winie !!!! To NIGDY nie jest nasza wina !!! NIGDY !!!! Marsz do Łukasza się przytulić !!! Raz dwa !!!! ♥️

Dziekuje myszko ;) Staram sie przypomina sobie szczesliwe przpadki w tym Teoj ale ja ma tak za przeproszeniem zjeba....ny rozum ze ciezko mi myslec pozytwnie ;( Zastanawiam sie teraz dlaczego mi krew z nosa poleciala i czy to nie sa jakies zburzenia ale przeciez wyniki mam az za dobre... Nie wiem juz co i jak badac ;(
Po prostu stres.. Twoja reakcja i krew z nosa. Jak dla mnie nie ma co badać, czasami tak jest, że np z przemęczenia leci krew.
Jutro już będzie lepiej ;) ciesz się z tych dwóch, jest dobrze a będzie jeszcze lepiej !! 🥰

Artrmidko, nikt nie dał Ci po twarzy. Po prostu staramy Cię uspokoic, bo stres i zmartwienia nie pomagają. Kochana, każda z nas targaja emocje. I przecież jeszcze przed wczoraj pisaliśmy tutaj,ze na tym forum rozmawiamy o wszystkim. I o obawach i radościach.. I rozterkach. Bazylia tak zaaregowala pod wpływem emocji, postaraj się ja zrozumieć.
Musimy byc silne w tym ciężkim dla wszystkich czasie. Każdy jest inny, ja już zdążyłam Cię poznać i wiem,ze bardzo wszystko przeżywasz, a stres i niepewność powodują,ze masz zle mysli i się nakręcasz. Kiedyś byłam taka sama. Nawet jeszcze nie dawno. Ale zdałam sobie sprawę z tego,ze tymi złymi myślami przyciągam zle wydarzenia. Dlatego tak bardzo zawsze tutaj każda probuje uspokoic i pocieszyć. Powtarzam. Mysli mają moc. Nie obrażaj się.
W sedno @Liliana87 ☺️ Nie obrażajmy się , nie gniewajmy .. bądźmy mu dla siebie wsparciem 😘

reklama
Do góry