reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny proszę dajcie już spokój . Wiem , ze nie na wszystko można przymknąć oko i są granice .. każda ma swoje własne . Ale przypomnijcie sobie proszę jak ta dziewczyna wspierala każda z nas !!! Przypomnijcie sobie proszę piękne wpisy w kalendarzu jakie robiła , ktore podnosiły na duchu ... ja nie wiem jak ja bym się zachowała na jej miejscu ... noże tez bym syczała na wszystko wokół i szukała ujścia emocjom, z którymi sobie pewnie nie radzi . Proszę Was ,o ile możecie weźcie poprawkę na to wszystko ...: 🙏🏼Peace & love babeczki ✌🏼♥️

Czyli tak jak liczyłam ;) jest w normie ? Jest 👍🏼 Teraz trzeba czekać ba usg ;)
😘😘😘 Dziękuję kochana, bardzo...
Zrobiłam pierwsze i ostatnie badanie, wprowadziłam do kalkulatora i tak jak piszesz pokazało " w normie" ... Zrobię jutro bete i zobaczymy.

Załączniki

• Screenshot_20200324_111059_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20200324_111059_com.android.chrome.jpg
    154,7 KB · Wyświetleń: 75
@Wiórka ,jak tam pierwszy dzień po transferze?
@Tasza o której masz to usg?
Oooo dziękuję że pytasz 😘. Ogólnie ok, tylko coś mnie jakiś katar bierze, więc pije herbatę z cytryna i jem Czosnek 😂 zapachy u nas super są 😁. I taka jestem bleeeee jakąś a potym relanium spać mi się chce a tu pracować zdalnie trzeba ☹️

@Murawa a jak ty się miewasz?

Dziewczyny proszę dajcie już spokój . Wiem , ze nie na wszystko można przymknąć oko i są granice .. każda ma swoje własne . Ale przypomnijcie sobie proszę jak ta dziewczyna wspierala każda z nas !!! Przypomnijcie sobie proszę piękne wpisy w kalendarzu jakie robiła , ktore podnosiły na duchu ... ja nie wiem jak ja bym się zachowała na jej miejscu ... noże tez bym syczała na wszystko wokół i szukała ujścia emocjom, z którymi sobie pewnie nie radzi . Proszę Was ,o ile możecie weźcie poprawkę na to wszystko ...: 🙏🏼Peace & love babeczki ✌🏼
Zgadzam się w 100% z tym,by już dać spokój jednemu tematowi-ja z chęcią bym go zamknęła...
i w spokoju czekała na przykład na zdjęcie z usg @Tasza ,czy relację @Wiórka ,jak tam Jej z bąbelkiem pierwszego dnia 😊
Dostała dużo wsparcia,i każda z Was pięknie Jej się odwdzięczyła za kalendarz,wsparcie jakie otrzymywała🥰

Oooo dziękuję że pytasz 😘. Ogólnie ok, tylko coś mnie jakiś katar bierze, więc pije herbatę z cytryna i jem Czosnek 😂 zapachy u nas super są 😁. I taka jestem bleeeee jakąś a potym relanium spać mi się chce a tu pracować zdalnie trzeba ☹

@Murawa a jak ty się miewasz?
Ooooo relaniuuuummmmm😁😁😁😁
Moje ulubione niebieskie tableteczki😂😂😂
Mówią ,że katarek lekki wskazany-chyba ostatnio @Netiaskitchen miała ,a teraz w brzusiu Fasolinka fika🥰🥰🥰🥰 Kuruj się-domowe sposoby są dobre☺

Dziękuję.radzę sobie.u mnie z gardłem lepiej .Za to Mąż chyrla tak,że wyniosłam się dzisiaj z sypialni do salonu ,by morderstwa nie popełnić🤪🤪🤪

mysle ze nawet czas nie bedzie w stanie złagodzic moja rozpacz. Nie jestem w stanie pogodzic sie z mysla ze bede bezdzietna... A statystycznie niestety tak to wyglada ;( Tym bardziej trudno mi pogodzic sie z faktem ze czynnik ludzki mial taki wplyw na moje zycie...Ja ze swojej strony dalam wszystkie mozliwe moce
Tak mi przykro z powodu tego wszystkiego co Cię spotkało, Klinika zawaliła totalnie i miałabym gdzieś czy oni to sobie później wydrukują. Niech nawet powieszą przy wejściu! Czym oni mogą zastraszać, masz prawo wypowiedzieć swoje zdanie, każdy ma prawo do wyrażenia opini, a Ty masz na to argumenty, to nie jest nieuczciwa antyreklama!
Wiesz, niestety mnie takie myśli tez coraz częściej nachodzą. Ale masz jeden zarodek, Sandra tez miała jeden i jest w ciąży!
Ja się wczoraj zryczalam jak bóbr wieczorem, bo dzwonili do nas właściciele mieszkania które mamy kupować, tylko przez tego wirusa wszystko stoi w miejscu 🙁 i to mieszkanie jest dla mnie idealne, jest tam nawet pokój dla dziecka, a ja sobie tak pomyślałam, ze co jak on już zawsze będzie pusty....😭 nie powinnam Ci może tego teraz pisać, ale chodzi mi o to, ze nie jestes sama z takimi obawami, ja czasami już tez czuje coraz mniej siły 😔
A później z tego żalu wypiłam 3 piwa, jak dla mnie to ilość zdecydowanie za duża i dziś nie jestem wogole w formie 🤦🏻‍♀️

reklama
Ooooo relaniuuuummmmm😁😁😁😁
Moje ulubione niebieskie tableteczki😂😂😂
Mówią ,że katarek lekki wskazany-chyba ostatnio @Netiaskitchen miała ,a teraz w brzusiu Fasolinka fika🥰🥰🥰🥰 Kuruj się-domowe sposoby są dobre☺

Dziękuję.radzę sobie.u mnie z gardłem lepiej .Za to Mąż chyrla tak,że wyniosłam się dzisiaj z sypialni do salonu ,by morderstwa nie popełnić🤪🤪🤪
Mój zjadł na noc też ząbek czosnku, bo powiedział że inaczej że mną nie wytrzyma 😂.
Mam nadzieję że tym razem wszystko się uda dbam o siebie, jestem w domku i wsparcie na górze, wsparcie od fajnych babek na forum ❤️❤️czego można sobie więcej zamarzyć
@Murawa dziękuję 😘😘😘😘

Do góry