Magdusia88
Fanka BB :)
Wg mnie 15 dc o godz. 21Czy któryś z tych testów jest według was pozytywny?? 14/15dc?Zobacz załącznik 1096975Zobacz załącznik 1096976
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wg mnie 15 dc o godz. 21Czy któryś z tych testów jest według was pozytywny?? 14/15dc?Zobacz załącznik 1096975Zobacz załącznik 1096976
Raczej nie. Aczkolwiek dosc wyblakniete sa.. ciezko stwierdzic na wyschnietych. Nawet testowa jest jasna. Byc moze 15dc u ciebie. U mnie pozytyw wygladal tak:Czy któryś z tych testów jest według was pozytywny?? 14/15dc?Zobacz załącznik 1096975Zobacz załącznik 1096976
Też uważam że 15 dc u mnie 11 dc była najbardziej widoczna kreskaCzy któryś z tych testów jest według was pozytywny?? 14/15dc?Zobacz załącznik 1096975Zobacz załącznik 1096976
Ja poprzednio też miałam silniejsze ale z innej firmy..Raczej nie. Aczkolwiek dosc wyblakniete sa.. ciezko stwierdzic na wyschnietych. Nawet testowa jest jasna. Byc moze 15dc u ciebie. U mnie pozytyw wygladal tak:
To moze te testy takie srednie sa po prostu bo na tych ze zdj super widac a z poprzedniego to nie za bardzo. Wgl dziwne ze nawet testowa wychodzi na tamtych taka bladaJa poprzednio też miałam silniejsze ale z innej firmy.. Zobacz załącznik 1096982
Zobaczymy. Teraz i tak robię testy tylko z ciekawości i jak się uda to się uda ale to na luzie. Strach teraz się starać...To moze te testy takie srednie sa po prostu bo na tych ze zdj super widac a z poprzedniego to nie za bardzo. Wgl dziwne ze nawet testowa wychodzi na tamtych taka blada
A ile dzis po owu? Podobno ze jak ciemnieje to ciaza bo niby wczesniej wykrywa... ja planuje test owulacyjny zrobic przed ciazowym liczac na szczesciemam wewnetrznie przeczucie ze sie udalo choc ja jestem 2 dni po owulacji
![]()
Czy któryś z tych testów jest według was pozytywny?? 14/15dc?Zobacz załącznik 1096975Zobacz załącznik 1096976
To prawdaZobaczymy. Teraz i tak robię testy tylko z ciekawości i jak się uda to się uda ale to na luzie. Strach teraz się starać...