reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki ręce mi opadają😭 w sobotę mak wizytę w klinice a badanie hormonów miałam zrobić w piątek i nie wiem jakie laboratorium robi w ten sam dzień wynik. Nigdzie się nie mogę dodzwonić 😭 może jest tu ktoś z okolic Koszalina i wykonuje tu w Koszalinie badania i się orientuje czy np w szpitalu zrobią w ten sam dzień ? Chociaż boje się tak iść ale trudno już bym się poświęciła gdyby tylko tam robili
A diagnostyka, synevo , bruss itp ??

reklama
Dziewczynki ręce mi opadają[emoji24] w sobotę mak wizytę w klinice a badanie hormonów miałam zrobić w piątek i nie wiem jakie laboratorium robi w ten sam dzień wynik. Nigdzie się nie mogę dodzwonić [emoji24] może jest tu ktoś z okolic Koszalina i wykonuje tu w Koszalinie badania i się orientuje czy np w szpitalu zrobią w ten sam dzień ? Chociaż boje się tak iść ale trudno już bym się poświęciła gdyby tylko tam robili
Zadzwoń do TestDna i oni cię poprowadzą do ich najbliższej placówki.

Tsh poniżej 0,002 świadczy o nadczynności.
Rozumiem, że ogólnie masz niedoczynność?

Ona jeśli dobrze pamietam to w ogóle nie produkowała ft4 hormonu tarczycy, czyli faktycznie jej tarczyca śpi mimo ze tsh pokazuje nadczynność.

U mnie dla przykładu w najgorszych czasach tsh wynosiło ponad 6 a ft4 praktycznie zerowe i tez niedoczynnosc

Nie wiem jak będzie. Piszę tylko to, co wczoraj wyczytałam na grupie. Babki dzwonią i umawiają. Jak będzie, to chyba nikt nie wie[emoji2368][emoji2368][emoji2368]
Wczoraj mówili w TV lekarze, że największy pik u nas ma być teraz w kolejnych 2 tyg. Ale czy im można wierzyć [emoji2368][emoji2368][emoji2368]
Jak ludzie będą spotykać się w święta a będą, to będzie kolejny pik.

reklama
Dziewczynki ręce mi opadają[emoji24] w sobotę mak wizytę w klinice a badanie hormonów miałam zrobić w piątek i nie wiem jakie laboratorium robi w ten sam dzień wynik. Nigdzie się nie mogę dodzwonić [emoji24] może jest tu ktoś z okolic Koszalina i wykonuje tu w Koszalinie badania i się orientuje czy np w szpitalu zrobią w ten sam dzień ? Chociaż boje się tak iść ale trudno już bym się poświęciła gdyby tylko tam robili
Diagnostyka robi na pewno. Ja mieszkam 25km od Koszalina i u nas jest diagnostyka i robia normalnie. A jaki to hormon? Bo może na jakis się czeka dłużej..

Do góry