Z kliniki na NFZ nie da mi skierowania bo nie możeTo z kliniki niech Ci da. Ja wszystkie skierowania na hsg,laparoskopię miałam z kliniki.Na laparotomię się wepchałamJak byłam w tym szpitalu z tym ostrym stanem zapalnym ,to "zaprzyjażniłam" się z Ordynatorem,opisałam Mu całą swoją historię,wymusiłam pomoc, i ją wychodziłam tak naprawdę.Po kolejnej miesiączce wróciłam do Niego z kompletem wszystkich dokumentów jakie chciał i miałam operację
![]()
reklama
To trzymamy mocnoHej dziewczyny. Narazie nic nie zdecydowałam w poniedziałek idę powtórzyć bete i później czekam na okres no chyba że stanie się jakoś cud. Czytałam że było parę dziewczyn u których 10 dpt nic nie wychodziło A 12 była już beta widoczna

Hej. Ja tyle razy podchodzilam w novum do transferów i nigdy nie miałam takiej sytuacji. . Jakoś mi się wierzyć nie chceCzyli nie ma się co dziwić że dupa z tego wyszła [emoji29]
A podobno Novum takie super i wogole..
Nawet lekarz szedł mi na rękę bo mam prawie 300km do kliniki i każdy podgląd robiłam u siebie i dzwoniłam odrazu na konsultacje.
Nie uwierzę że robią transfery na podstawie pasków owulacyjnych!
Kto cię tak przygotowywał?
Ja miałam z kliniki i robiłam na NFZ w szpitalu w Szczecinie. Więc może. Nic nie płaciłamZ kliniki na NFZ nie da mi skierowania bo nie może

Ani za hsg ani za laparoskopia.
Jak kończy Ci się? To nie dali Ci tyle tabletek, by starczyło do 14dpt? A dzwoniłaś do kliniki. Zadzwoń i zapytaj co w takim wypadku. Niech wystawia Ci receptę.Zapytam na wizycie najgorsze jest to że lutinus mi się dziś kończy i nie wiem co mam robić
Liliana87
Fanka BB :)
Tylko moczysław. Zobaczymy co mi powie na wizycie. Najwyżej będę dorabiała. Wczoraj o dziwo mi tak krew leciała,ze potem po pobraniu dlugo musialam naciskać bo zalało. I teraz mam nieco spuchnięte, a tylko z tej jednej zyly mi zawsze pobierają, to niech sie zregeneruje.Cześ dziewczyny!!!
Miłego dnia Wam życzę[emoji3][emoji3][emoji3]
U Was też taka mgła???
@Liliana87 robisz coś dodatkowo?Prócz samego moczu?
@klarks co zdecydowałaś?
@Aaaanna ,Ty dzisiaj coś podglądasz[emoji3166][emoji3166][emoji3166]?
Nie wiem właśnie lekarz chyba się coś pomylił i wystawił mi do 10 dnia nie mam Za bardzo możliwości dostać się dziś do klinik więc z recepta będzie problemJak kończy Ci się? To nie dali Ci tyle tabletek, by starczyło do 14dpt? A dzwoniłaś do kliniki. Zadzwoń i zapytaj co w takim wypadku. Niech wystawia Ci receptę.
klaudiaanita
Fanka BB :)
U mnie też tak mówiliJa - mało wiedząca i nie podpierającą się żadnymi badaniami mogę powiedzieć, że od swojego lekarza w klinice słyszałam zawsze, że crio daje większe szanse. Może inaczej.
Więcej ciąż mieli z crio niż świeżych transferów.
reklama
A skąd jesteś? Może któraś z Dziewczyn jest blisko i dałaby radę Cię poratować?Nie wiem właśnie lekarz chyba się coś pomylił i wystawił mi do 10 dnia nie mam Za bardzo możliwości dostać się dziś do klinik więc z recepta będzie problem
Podziel się: