reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

To z kliniki niech Ci da. Ja wszystkie skierowania na hsg,laparoskopię miałam z kliniki.Na laparotomię się wepchałam:D:D:D Jak byłam w tym szpitalu z tym ostrym stanem zapalnym ,to "zaprzyjażniłam" się z Ordynatorem,opisałam Mu całą swoją historię,wymusiłam pomoc, i ją wychodziłam tak naprawdę.Po kolejnej miesiączce wróciłam do Niego z kompletem wszystkich dokumentów jakie chciał i miałam operację:p:p:p
Z kliniki na NFZ nie da mi skierowania bo nie może

reklama
Czyli nie ma się co dziwić że dupa z tego wyszła [emoji29]
A podobno Novum takie super i wogole..
Hej. Ja tyle razy podchodzilam w novum do transferów i nigdy nie miałam takiej sytuacji. . Jakoś mi się wierzyć nie chce:o że byłaś tak przygotowywana!!
Nawet lekarz szedł mi na rękę bo mam prawie 300km do kliniki i każdy podgląd robiłam u siebie i dzwoniłam odrazu na konsultacje.
Nie uwierzę że robią transfery na podstawie pasków owulacyjnych!
Kto cię tak przygotowywał?

Cześ dziewczyny!!!
Miłego dnia Wam życzę[emoji3][emoji3][emoji3]
U Was też taka mgła???
@Liliana87 robisz coś dodatkowo?Prócz samego moczu?
@klarks co zdecydowałaś?
@Aaaanna ,Ty dzisiaj coś podglądasz[emoji3166][emoji3166][emoji3166]?
Tylko moczysław. Zobaczymy co mi powie na wizycie. Najwyżej będę dorabiała. Wczoraj o dziwo mi tak krew leciała,ze potem po pobraniu dlugo musialam naciskać bo zalało. I teraz mam nieco spuchnięte, a tylko z tej jednej zyly mi zawsze pobierają, to niech sie zregeneruje.

Jak kończy Ci się? To nie dali Ci tyle tabletek, by starczyło do 14dpt? A dzwoniłaś do kliniki. Zadzwoń i zapytaj co w takim wypadku. Niech wystawia Ci receptę.
Nie wiem właśnie lekarz chyba się coś pomylił i wystawił mi do 10 dnia nie mam Za bardzo możliwości dostać się dziś do klinik więc z recepta będzie problem

reklama
Do góry