anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Witam
my dzis k.12tej pojechalismy na "gielde" wozeczek wzielismy do auta i tam jakies pol godzinki polazilismy. Ale pogoda pod zdechlym azorkiem... Oskarek dzis po raz pierwszy smial sie w glos lezac w kombinezonie w wozku
:-)
:-) (do tej pory nie przepadal jak byl opatulony w kombinezon, a do tego jeszcze wozek czy fotelik samochodowy...)
zjedlismy rosolek, ja upieklam drozdzowke, a mezusia cos wzielo na sernik na zimno i kombinuje w kuchni...:-):-):-)
o 18.00 maja byc Milionerzy, wczoraj przegapilismy, dzis chyba upilnujemy i obejrzymy:-):-)
buziaki

my dzis k.12tej pojechalismy na "gielde" wozeczek wzielismy do auta i tam jakies pol godzinki polazilismy. Ale pogoda pod zdechlym azorkiem... Oskarek dzis po raz pierwszy smial sie w glos lezac w kombinezonie w wozku
:-)
:-) (do tej pory nie przepadal jak byl opatulony w kombinezon, a do tego jeszcze wozek czy fotelik samochodowy...)zjedlismy rosolek, ja upieklam drozdzowke, a mezusia cos wzielo na sernik na zimno i kombinuje w kuchni...:-):-):-)
o 18.00 maja byc Milionerzy, wczoraj przegapilismy, dzis chyba upilnujemy i obejrzymy:-):-)
buziaki
jutro dzwonie do lekarza zeby powiedzial mi jakie mleko zastepcze mam kupic bo nie dam rady juz odciagac na zapas, do teraz robilam tak ze odciagalam po karmieniu reszte mleka gdzies tak 100ml i to bylo na poczatek nastepnego karmienia a potem dopijala cyca ale teraz na zapas nawet nie mam co odciagac
i na ilosc mleka nie moge narzekac
tzn mozesz karmic i z cyca i z butli ale nie taka mieszanka
dolewaly do nana moja siare