reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Nie mam weny do pisania,jest mi smutno z powodu Majeczki:-((')ide sie przytulic do mojej kruszynki, Boże... dziekuje ze Marysia jest zdrowa...

KAthhe ja caly dzien tule moja Milenke i Hanusie :-(
takie tragedie uswiadamiaja co czlowiek ma najcenniejszego w zyciu....mam tyle mysli ze nie umiem tego wyrazic...ryczalam jak rano przeczytalam wiadomosc....nie moge sie z tym pogodzic ze tej maluskiej nie ma juz na swiecie :(((((((

[']['][']['][']

wybaczcie ale w obliczu takiej tragedii nie bede pisac,bo nie mam o czym....ciagle mysle o Majeczce :sad::sad::sad::sad::sad:

reklama
Nie mam weny do pisania,jest mi smutno z powodu Majeczki:-((')ide sie przytulic do mojej kruszynki, Boże... dziekuje ze Marysia jest zdrowa...

KAthhe ja caly dzien tule moja Milenke i Hanusie :-(
takie tragedie uswiadamiaja co czlowiek ma najcenniejszego w zyciu....mam tyle mysli ze nie umiem tego wyrazic...ryczalam jak rano przeczytalam wiadomosc....nie moge sie z tym pogodzic ze tej maluskiej nie ma juz na swiecie :(((((((

[']['][']['][']

wybaczcie ale w obliczu takiej tragedii nie bede pisac,bo nie mam o czym....ciagle mysle o Majeczce :sad::sad::sad::sad::sad:

a ja nie zauwazylam :-(
rajusku...
[']['][']['][']['][']

ja też straciłam wene jak przeczytałam o Maji
to jest tragedia,
nie mogę nawet mysleć co czują Rodzice Majeczki
[']['][']['][']

do jutra mamunie:-(

O moj Boze...

Jaka tragedia, nie potrafie sobie nawet wyobrazic co Ci rodzice przezywaja... biedna Majeczka:frown::frown::frown::frown:

Też nie mogę sobie wyobrazić co czują teraz rodzice.
Dlaczego taka kruszyna musiała tyle cierpieć i za co....:-(

ja tez sobie tego nie moge wyobrazic i rowniez dziekuje Bogu ze moj synus jest zdrowiutki, rano jak to przeczytalam to az mi sie plakac zachcialo i wylaczylam BB, stwierdzilam ze nie bede dzis nic pisac - taka ala chwila ciszy

Dla Majeczki
['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']

reklama
:( smutny dziś dzień - popłakałam sie jak przeczytałam o Małej Kruszynce która odeszła :-(.

Panie Świeć nad Jej Duszyczką
:(((((((((((((((((((((((((((((((((

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry