reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

a moj maluch juz spi 3 godz, :szok: cyce to mam takie bolace i wielkie ze nie wiem co, ale nie bede sciagac pokarmu bo nie bede miala czym nakarmic jak sie obudzi maly bo butli nie wypije :baffled:

a propo Majeczki to mi tez jeszcze dzis smutno :-( ale staram sie o tym nie myslec

reklama
Kathe, ja mleka ne konsultowałam z lekarzem. Mała je je i jest ok. Mleko modyfikowane teraz dostaje sporadycznie, ale nie mamy żadnych sensacji po nim. Ja daję nana.

U mnie dziś senny dzień. Nigdzie nie byliśmy bo pada niemiłosiernie od rana i nawet psy nie chcą nosów wyściubić z domu... Miałyśmy z Ingą na obiedzie teściów, moją mamę, babcie moją i Sebana. Było nawet względnie... resztę dnia przespałyśmy;-):-)

w szpitalu po porodzie tak robily polozne:sorry2:dolewaly do nana moja siare:sorry2:

No i mam kryzys cyckowy , w cyckach puchy a mala glodna:-(lekarz nie odbiera tel no coz niedziela w koncu. Maz jedzie do apteki po nana , myslicie ze moge jej podac nana bez konsultacji z lekarzem>nie wiem czy to aby nie lekarz powinien dobrac mleko:sorry2:

przeciez lekarz tez ''na oko'' dobiera mleko :sorry2:
nie trobi sie na to badan wiec kup tego NAna czy BEBiko...jak malej nie bedzie sluzyl wtedy sie konsultujesz z lekarzem

ja na dzien dobry mialam w PL dla Mili polecone Bebiko Omneo...ono jest delikatniejsze..takie na ''dzien dobry'',po jednej puszce mialam przejsc juz na BEBIKO 1

kathhe ja sama dobralam mleko :zawstydzona/y:daje z tym mlekiem witaminki malemu, nie lubie odciagac z cycuchow... No ale poloznej powiedzialam jak i co robie i z jakim mlekiem i powiedziala ze oki :tak: no i moj maly jest dokarmiany tylko rano i wieczorkiem z witaminami i tylko po 30 ml. Kupilam mleko BEBILON HA
Kathhe mam wrazenei ze moj maly tez nie dojada. Od jakiegos czasu mam wrazenei ze ciagle glodny jest a cycuchy wcale nie takie pelne :dry:

ech zapomnialam sie przywitac...czesc

nie jestem w nastroju....wszystko mnie wkurza,drazni... do tego jeszcze mysle o Majeczce :-(
Sugar masz racje ...trzeba isc dalej,ale jednak to strasznie przygnebiajace gdy umiera dziecko ktore w jakis sposob sie zna...

trzeci dzien moja Mila meczy sie z zatwardzeniem,walczymy czopkami i kupy robi ale takie wielkie ze bardzo ja boli i dzis wieczorem w ruch idzie czopek propolisowy bo placze ze ja pupa boli :-(
do tego tesciowa non stop mi nosi Hanie i Hania juz zada noszenia...a ile gadam ze nie ma tak robic!! jak grochem o sciane :wściekła/y: usmiechnie sie i mowi ze wie ale dalej robi swoje
boszzzz :wściekła/y:
Karol non stop przy laptopie...odrywa sie jedynie na wc i spanie,do tego non stop ''zrob kawe'' itp.
mam ochote normalnie wyskoczyc ze skory :wściekła/y::wściekła/y:

a co robi moja tesciowa teraz?? of kors ziuzia Hanie :baffled::wściekła/y:

do tego tesciowa non stop mi nosi Hanie i Hania juz zada noszenia...a ile gadam ze nie ma tak robic!! jak grochem o sciane :wściekła/y: usmiechnie sie i mowi ze wie ale dalej robi swoje
boszzzz :wściekła/y:
Karol non stop przy laptopie...odrywa sie jedynie na wc i spanie,do tego non stop ''zrob kawe'' itp.
mam ochote normalnie wyskoczyc ze skory :wściekła/y::wściekła/y:

a co robi moja tesciowa teraz?? of kors ziuzia Hanie :baffled::wściekła/y:

Skąd ja znam takie akcje:baffled: Moi teścioie są w tej kwestii niereformowani i można w kółko powtarzać a oni jak w kij pierdział:wściekła/y: Więc w końcu zrobiłam awanti, raz w środku nocy zadzwoniłam, że mają teraz przyjśc małą nosić, bo skoro ją nauczyli to proszę ponosić konsekwencje........ Fajnie jest przyjść, posiedzieć, pomaudzić, ponosić, dziecko popaskudzić i sobie pójść i rodziców samych zostawić... a w moim rzypadku mnie samą.... dziękuję bardzo. Dzisiaj też miałam spięcie z nimi w tym temacie:wściekła/y:

Kacper wykąpany (kapiemy o 21:00) najedzony ale cos spac nie chce chyba. Mąż teraz go usypia zobaczymy jak mu pójdzie (nigdy nie było z tym problemu ale zawsze moze być ten pierwszy raz :( )

a jak u was wyglada usypianie ???
ja klade malego do lozeczka no i on z reguly sam zasypia .... no chyba ze placze to go troche ponosze i jak widze ze mu sie oczy zamykaja to znowu do lozeczka

u nas czas spania dla malego to okolo 10.30 po karmieniu i do 4 normlnie mam spokoj
dzis wyjatkowo spi od 8

reklama
Do góry