martini87
Fanka BB :)
Oczywiście, że tak. Tym bardziej, że tak długo się staraliscieMoj ma teraz w czwartek urodziny hehe ale w sumie taki prezent kreski na teście to tez super [emoji173]️

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oczywiście, że tak. Tym bardziej, że tak długo się staraliscieMoj ma teraz w czwartek urodziny hehe ale w sumie taki prezent kreski na teście to tez super [emoji173]️
Pewnie już pisałaś ale nie pamiętam. Który to u Ciebie dc i przy jak długich cyklach?Kurde.. Mam nadzieje ze mi zrobi w srode usg :/ mąż ma urodziny wtedy i taka miła niespodzianka by była
Haha ja ale ja już któryś raz i chce sprawdzić czy kreski ciemniejąDawaj testujemy wszystkiea co tam najwyżej nie wyjdzie nic to się powtórzy za parę dni
I @Milusia34 ma testować też
Ktoś jeszcze dołączy?![]()
Ja też trzymam kciuki dziewczyny za Wasze jutrzejsze testowanie
cykle mam różnie. zawsze miałam nieregularne.. tak 29-30 a maks 36.Pewnie już pisałaś ale nie pamiętam. Który to u Ciebie dc i przy jak długich cyklach?
Trzymam mocno kciuki i czekam na info po środowej wizyciecykle mam różnie. zawsze miałam nieregularne.. tak 29-30 a maks 36.
to taki przestrzał z ostatnich miesięcy.
dziś 33dc a test wyszedł mipozytywny już w 29dc
Ok robimy! Owu miałam 21.03. jutro mija 10dni. A @ na 5.04 . Próbujemy jutro może będzie coś widaćJa chyba teżto co próbujemy jutro? Zrobię i owulacyjny i ciążowy z ciekawości
według tej stronki to może już coś wyść bo miałam owulację tydzień temu tak jak na grafice
Zobacz załącznik 1099303
Witaj, tak poroniłam w 8/9tyg. Miałam zabieg łyżeczkowania. Lekarz powiedział że muszę odczekać 3 cykle by ponownie bezpiecznie próbować. Też chciałam od razu i to przeżywałam że muszę tyle czekać, ale teraz wiem że to dobrze- ten czas był potrzebny żeby dojść do siebie fizycznie i psychicznie. Teraz jestem w pierwszym cyklu prób i podchodzę raczej spokojnieWitamJest tutaj jakaś kobieta co poroniła i miała zabieg? U mnie minął miesiąc . @ jeszcze nie było. Z racji wirusa nie mogę pójść do lekarza. Chcialabym jak najszybciej zajść w ciążę. Zastanawiam się, czy już można. Może podzielicie się ze mną swoimi doświadczeniami? Z góry dziękuję