Hej dr powiedziała że w czwartek, już jestem zapisana na krew i po wynikach telefonTy jesteś 6dpt Blastki?
Jeśli tak, to jest ok. Choć mogłyby być 2 cyferki.
Moocne kciukasy dalej
Kiedy robisz następną? W środę???![]()
reklama
Super! Oby wystrzeliłaTak trochę stresów. ☹
Progesteron już zwiększony na maksa., przez dr Niedbale. Kolejne sprawdzenie w czwartek. ❤❤❤
Ale to dziwne uczucie zobaczyć tam coś więcej niż 0,1. Dało to więcej nadzieji po tylu latach.![]()
Nie wiem.. Ale czuję,że będzie dobrzeHej dr powiedziała że w czwartek, już jestem zapisana na krew i po wynikach telefon![]()
nieagatka
Fanka BB :)
Moge zaytac ile czasu juz siedzisz w UK?Oni nie maja rozumu. Jestem taka wsiekla ze plakac mi sie chce[emoji24]
Aaaanna
Chciała bym wziąć jakaś tabletkę i obudzić się 6.04.[emoji3][emoji3][emoji3]
Bardzo się cieszę [emoji106][emoji106][emoji106]i niech już tak zostanie[emoji120][emoji120][emoji120]A to, że śpiąca to super exstra, bo to zdrowy objaw, zdrowej ciąży [emoji176][emoji176][emoji176]Dbaj o Obcego i nie zamartwiaj się zbyt bardzo [emoji8]
nieagatka
@Liliana87 gdzies Ty?!?
Aaaanna
No właśnie. Czekamy na wieści i się denerwujemy[emoji8]
@Liliana87 gdzies Ty?!?
Dziękuję Ci kochanaNie wiem.. Ale czuję,że będzie dobrzeNiech będzie w kosmos
![]()
Ja też padam, tyle wrażeń dziś.. Leków nabranych... I zaraz idę spaciu,bo od 2 dni budzę się w nocy i nie mogę spać. Nigdy mi się to nie zdarzało, ja zawsze śpię jak kamień.. A jutro znowu do pracy...
Miłej nocki wszystkim kobitkom
Echhh. Jak ja Cię rozumiem. Ja do 6dpt lewdo wytrzymywałamChciała bym wziąć jakaś tabletkę i obudzić się 6.04.[emoji3][emoji3][emoji3]
Ale postaraj się nie freakować zbyt
reklama
@bazylia128 powiedz w skrócie jakie plany? Bo mam tyle roboty że nie mam jak tylu stron nadrobić
kiedy transfer?
mam nadzieję że już lepiej się czujesz psychicznie po tej całej akcji
mam nadzieję że już lepiej się czujesz psychicznie po tej całej akcji
Podziel się: