Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
24 lutego27 lutego miałam ostatnią, a ty?![]()
Ja na pewno nie chce w pracy mówić, zanim nie zobaczę serduszka. A później to sama nie wiem co zrobię.. Ale masz rację, największe ryzyko poronienia jest w pierwszym trymestrze..Czytalam, ze do 3msc największe ryzyko. Stad nie wiem jak najlepiej postapic
Ja na pewno nie chce w pracy mówić, zanim nie zobaczę serduszka. A później to sama nie wiem co zrobię.. Ale masz rację, największe ryzyko poronienia jest w pierwszym trymestrze..
Nie mogą nas zwolnić jak jesteśmy w ciąży.Powiem wam, ze ja bym pewnie na waszym miejscu tez czekala.
Ja niestety musialam powiedziec bo lekarka kategorycznie mowila o l4 ze względu na to ze pracuje jako stylistka paznokci... A wtedy jeszcze nie bylo restrykcji od rządu. A ze jestem jedyna w gabinecie to ciezko było..
Uważajcie tylko na te zwolnienia bo tylu osobom z mojego otoczenia juz wręczyli zwolnienia teraz, ze szok.. I to w takim miejscach gdzie sie człowiek nie spodziewał
. :/
Hej, ja również dołączam do grudniowych mam![]()
Ja miałam nie badać bety, ale ze wizyta dopiero 10 kwietnia to bym zwariowała z niepewności, czy chociaż przyrost dobry ;P
30 dzień - 497
32 dzień - 1052![]()