A ja razem z wami 09.04 na USG połówkowymRazem jak to fajnie brzmi aż się wzruszyłam![]()
trzymam mocno za ciebie kciuki
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
A ja razem z wami 09.04 na USG połówkowymRazem jak to fajnie brzmi aż się wzruszyłam![]()
trzymam mocno za ciebie kciuki
![]()
To super że z dzieckiem wszystko ok, a Ty faktycznie leż ile się da, kiedy masz następna wizytę? Najlepiej pewnie żebyś do 37 TC wytrzymała? Czy coś innego Ci lekarz mówił?Z dzidzia ok ma 2200 i jest slodziutka. Szyjka 18 mm odpoczywać
@Netiaskitchen tez od serduszka nie mialas usg?Plamienia się zdarzają, dużo osob tu miało. Grunt, że brązowe.
Ja mam też wizytę za tydzień, no oczywiście jak nikt mi jej nie odwoła. Czyli razem będziemy się stresować![]()
Mi badali i wlasnie stąd decyzja o włączeniu prolutexu.Ja mam taka dawkę po badaniu przed wizyta prog 0.15 ale zastanawiam się czy w dzień transferu badają progesteron ? Żeby ewentualnie zwiększyć dawkę ?
[emoji7]Z dzidzia ok ma 2200 i jest slodziutka. Szyjka 18 mm odpoczywać
Krotka ta szyjka... Odpoczywaj.Z dzidzia ok ma 2200 i jest slodziutka. Szyjka 18 mm odpoczywać
Faktycznie troche mało. Ja zawsze mam 3x100mg dopochwowo i 3x 4 tabl doustnie.Dziewczynki tak was czytam z ta luteina i trochę się martwie bo ja mam tylko 3x2 100 mg i estrofem. Nie nam podjęzykowych ani prolutexu. Czy to aby nie za mało ? Mam w domu duphaston może powinnam sobie dołożyć ?
Faktycznie troche mało. Ja zawsze mam 3x100mg dopochwowo i 3x 4 tabl doustnie.
Ty sie oszczędzaj☺ nie lataj tak caly dzień☺ dzis relax.No dziś akurat od rana mnie podbrzusze jakos nieco mocniej boli. Polknelam nospe wlasnie. Wczoraj się czułam dobrze to cały dzień na nogach latalałam i może dlatego.. .