reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Mam jeszcze kilka praktycznych pytań związanych z transferem i ta kroplówka. Może któraś z was będzie wiedziała.
Czy w związku z podaniem tej kroplówki powinnam być na czczo w dniu transferu?
I czy na transfer powinnam wziąć kapcie i koszule tak jak do punkcji ?
Czy w dzień transferu aplikować poranna dawkę luteiny ?
I jak myślicie powinnam się pojawić w klinice w maseczce i rękawiczkach ?

reklama
Straszna historia i bardzo mi przykro. Wydaje mi sie ze jednak powinnas troche pokrzyczec, poplakac, porzucac hu....mi bo pozniej moze to przyjsc ze zdwojona sila ;( Na mnie tez te tabletki slabo zazdzialaly i patrzyc na to z perspektywy czasu chyba wolalabym zabieg. U mnie za pierwszym razem obylo sie bez zabiegu ale bol nie do opisania ;( Masz jakies plany? To byl chyba jedynaczek? Bedziesz podchodzila do nastepnej stymulacji ? Trzymaj sie, przytulaj do meza, odpocznij i staraj sie jaka najmniej ogladac wiadomosci - niestety nic dobrego nam nie przekazuja. Trzymam za ciebie kciuki ✊✊✊❤❤❤
Kochana morze łez już uroniłam
Wyglądam jak panda cała opuchnięta i z sińcami i włosów wypadła mi chyba połowa ze stresu
Ból w sercu nie do wyobrażenia
A powiedz mi po jakim czasie wszystko Ci się tam zagoiło i wystąpiła miesiączka ?
Pisałam już z lekarzem że jak wszystko się zagoi i wystąpi miesiączka to mam się zgłosić będziemy działać dalej 👍
Czeka mnie nowa procedura zaczynamy od początku ________
Napewno chcę zrobić sobie oraz mojemu kompleksowe badania genetyczne
A teraz przez ten czas oczekiwania chcę się porządnie zająć sobą ,przygotować się jak najbardziej potrafię (dieta,ćwiczenia,wyciszenie)
Mój chłop oczywiście to samo bo jego plemniki też muszą być najlepsze
W nowej stymulacji zależy mi aby uzyskać więcej niż 1 zarodek
I przed transferem będę badać zarodki aby uniknąć takiej sytuacji jaka się wydarzyła
I podamy tylko w pełni prawidłowy
Ewidentnie była to wada genetyczna

Także moja droga pewnie będziemy działać w podobny czasie
Oby nam nic nie stanęło na przeszkodzie!❤
Pozdrawiam

Za którym razem się wam udało? ja byłam na początku pewna że ten transfer to będzie ten szczęśliwy ...
Kochana a jaki jest powód ze nie macie blastek ? Nie chcieliście wydłużonej hodowli ?
Wiem ze laboratorium to nie macica i nigdy nie będzie zarodkom lepiej niż u mamy ale statystyki mówią wyraźnie ze jeśli zarodek przetrwa do blastocysty to ma większe szanse.
Musi Wam się wkoncu udać, traficie na TEN zarodek ❤️❤️❤️ Ostatnio jedna z dziewczyn opisywała swoją drogę i maniaka chyba 9 transferów aż wkoncu się udało ❤️

W
Nie chcialam wczesniej pisac ale Łukasz na mnie strasznie cisnal zeby jednak przebadac wczesniej i nie transferowac przed wynikiem bo sie bal zebym znowu nie przechodzila po raz enty poronienia... Za darmo nam go przebadali i wykluczyli wszelkie wady genetyczne... To plec zenska. Szalejemy z radosci ze jest zdrowe... Teraz badanaia immuno, histero albo laparo i dzialamy ❤ ❤ ❤ Daja nam 50% wiec to tez nie jest tak ze jak zdrowe to musi sie zaimplantowac. ALE dzisiaj mamy swieto ❤❤❤
Wow!coś niesamowitego naprawdę!😍
W końcu się uśmiechnęłam! :) Bardzo się cieszę i mega trzymam kciuki !! A nawet czuje że uda Ci się 😊
Ja tym razem też będę badać zarodki i liczyć na to że tym razem moje szczęście będzie trwało aż do końca ! Nie widzę innego scenariusza

Matko, ale cudowne wiadomoci!!! ❤❤❤ oby jak najszybciej ta zaraza przeszla to obie bedziemy mogly zaczac dzialac! Ja dopiero od srody siedze w domu a juz fiksuje 🙆‍♀️ wstalam polamana dzisiaj, bo przeciez skoro wolne to mozna 2 razy dziennie trening jebnąć nie? 🤣 nie wiem po co ja stałam jak Bóg rozdawał rozum. Chyba po upór i upierdliwość 🤣
Jeszcze ja się do Was dołączam 😁
Także sio zarazo !!!

reklama
Do góry