reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

@bazylia128 kochana jeśli masz ochotę to wróć do prowadzenia kalendarza ❤🙏🏻 Było tak miło codziennie przeczytać coś pozytywnego i widzieć jak zapełniają się powili daty porodu ❤❤❤ Oczywiście jeśli nie chcesz nie czujesz już tego to nic na sile, poprostu nikt nie kontynuuje a Tobie to wychodziło najlepiej 🌸🌸
Ja się nie podlizuje, ale uważam tak samo 🙄 ♥️

reklama
@Dakita30 dzisiaj mam 3 sesje z psychiatrą dr Kwieci...nska z Łodzi. Jakos mi glupio bylo sie przyznac ;( Oczywiscie Łukasz wszystko zalatwil. Ogolnie wychodzi na to ze od dziecka mam niekontrolowane wybuchy gniewu ;( Ale wedlug niej tego sie nie leczy farmakologicznie, nie dostalam lekow a szkoda bo mialam nadzieje na jakies antydepresanty ;) Cale moje IVF okreslila mianem traumy... Powiedziala ze z czasem organizm sam bedzie dążyl do regeneracji i wtedy bede reagowac z nadwyzka na rezczy blache w sensie ze bede sie ze wszystkiego cieszyc. Odradza w takim stanie transfer... Nie chce tez zebym brala relanium ;( Zaleca cwiczenia i treninigi... Cwiczy ze mna przewartosciowywanie wszystkieo. Dziwne bylo dla mnie opisywanie dziecinstwa i ze szczegolami calego leczenia... Powiedziala ze jestem za bardzo wrazliwa a ja sie czuje jakby to leczenie wytworzylo we mnie twarda skorupe. Dr jest niesamowita na poczatku ciezko bylo mi sie przed nia otworzyc i powiedziala Lukaszowi po pierwszym spotkaniu ze leczenie nie ma sensu bo ja mowie to co ona chce uslyszec... Zwyczajnie klamalam [emoji28] Dzisiaj nie moge sie doczekac na rozmowy ;)
Fajnie, że się zdecydowałaś[emoji3][emoji3][emoji3] szczerość w takich relacjach jest najważniejsza, jakkolwiek bardzo bolesna czasami.

Hej Kochana. Cała sytuacja z rynkiem pracy w obliczu koronawirusa jest przerażająca.. tak bardzo współczuję wszystkim, którzy martwią się o swoją pracę lub ja stracili.. może zabrzmi to źle i egoistycznie, ale jestem w ciazy i to mnie bardzo pociesza pod katem wlasnie pracy.. bo chyba jak jestem na zwolnieniu ciążowym to nie mogą mnie zwolnić? Chyba,ze znow w nocy zmienia prawo... u nas też nie jest za ciekawie. Maz zmienił pracę i bach, wirus. Teraz nie wiemy kiedy pojedzie na kontrakt a naprawde ciezko wyżyć z jednej, małej wypłaty, gdzie płaci się kredyt, opłaty, wizyty u lekarza, badania i ma się jeszcze pożyczone pieniądze u najbliższych. Przez brak kasy nawet nie zaglądam na żadne strony i jeszcze nawet nie Mysle o jakichkolwiek zakupach dla dziecka. No ale jest mnóstwo ludzi, którzy są w zdecydowanie trudniejsze sytuacji i wiem,ze gdybym miala to w pierwszej kolejności pomogła bym im. Teraz pomagam w taki sposob,ze siedze w domu. Wychodzę tylko , gdy naprawde musze A kontakt mam tylko z rodzicami i siostrami. Cała sytuacja bardzo przytłacza i powoli siada mi na beret. Jestem ostatnio bardzo nerwowa, czepiam się Marka bez powodu. Mdłości mam mniej za to brzuch czuje częściej. Lekkie pobolrwanoa całego podbrzusza. Chyba dzidzia sie rozpycha ;)
Właśnie gotuje na obiad zupę krem z warzyw, a po południu zeby zająć glowe będę dalej oglądać nowy sezon domu z papieru.
Powiedz co porabiasz poza pracą? Próbujesz jakos zająć mysli?
Kochana, w razie czego jak brakuje kasy, to na olx naprawdę można upolować super rzeczy w niskich cenach. Fakt, że używane, ale dziecko nie jest w stanie w tak krótkim czasie tego zniszczyć, a dwa że nowość czy marka metki nie mają żadnego wpływu na jego życie. Jak sie odkujecie będzie można inaczej gospodarować a w ten sposób można bardzo łatwo upolować mebelki, wózki, ubranka, zabawki, wszystko praktycznie. W normalnych zakupach bedziesz musiała zmieścić się z pielęgnacją, pampersami, mlekiem jeśli to będzie konieczne. Nie będzie źle[emoji6]

JEzuuuuuuuuu @Netiaskitchen
1586103828051.jpeg

Spoznione bo to bylo wczoraj, przepraszam ;)

Zobacz załącznik 1102035
Moj Łuki nie lubie i nie chce zebym go pokazywalam na forum ale to mi pozowlil ❤ ❤ ❤
Ale ładnie wyglądacie ☺️ i pasujecie do siebie.
I tak sobie pomyślałam, że rzeczywiście Ty musisz być ekspresyjną osobą, bo Twój uśmiech jest wręcz zaraźliwy i śmiejesz się całą sobą, ale pewnie jak przeżywasz inne emocje- złość, rozczarowanie, smutek to tak samo ekspresyjnie-mocno.
W każdym razie nie masz maski i czyta się z Ciebie jak z książki, raczej nie ukryjesz tego co się z Tobą dzieje 😛

reklama
Zobacz załącznik 1102035
Moj Łuki nie lubie i nie chce zebym go pokazywalam na forum ale to mi pozowlil ❤ ❤ ❤
🥰 śliczna jestes, jakbym była facetem, to bym się zakochała 😍 i piękna z Was para.
Cieszę się, ze wracasz już do formy, bo brakowało Ciebie tutaj, zreszta już to Ci pisałam na priv 😘
I zgadzam się z @Ananasowa93 i @Dakita30 wroc jeśli oczywiście się czujesz na siłach do kalendarza, brakuje tych Twoich miłych komentarzy, które zawsze z rana poprawiały humor. Może za rzadko Ci to tutaj pisałyśmy jak dobra robotę robisz, ale teraz to docenimy jeszcze bardziej ☺️💚

Do góry