HappyBabyMama
Fanka BB :)
Tak jeszcze raz czytam. U mnie plamienie wystąpilo ok. 6 dni po owu. Robiłam testy owulacyjne więc owulacja mniej więcej wiem kiedy. [emoji51]
To może to ciąża
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak jeszcze raz czytam. U mnie plamienie wystąpilo ok. 6 dni po owu. Robiłam testy owulacyjne więc owulacja mniej więcej wiem kiedy. [emoji51]
Czekam na zdjęcie twojego pozytywnego testuHej , u mnie 23 dzień cyklu więc jesteśmy blisko
To może to ciążazrób test
![]()
Wątpię u mnie już prawie rok starań plus jedna strata ciąży. Ale jak się uda to odrazu wstawię jednak nie mam już nadziei po tym czasieCzekam na zdjęcie twojego pozytywnego testu![]()
5 dni po inseminacji to cchyba troche za wczesnie jak na pozytyw tak mi sie wydaje...Cześć.
Staram się z mężem od 3 lat o dziecko. Jesteśmy już po 1 zabiegu inseminacji. Wczoraj (5 dni po inseminacji) zrobiłam test wyszły dwie kreski z tym ze druga była bardzo blada. Nie wierzyłam ze mogło nam się w końcu udać ! Dla pewności powtórzyłam test wieczorem i taka sama sytuacja z tym ze kreska druga była już bardziej wyraźna. Zaczęłam o tym czytać, zdania są podzielone inni mówią że to błędny wynik inni ze ciąża. Dla pewności powtórzyłam dzisiaj test na pierwszym wyszła taka sama sytuacja jak wyżej dwie kreski jedna blada a na drugim wyszła tylko jedna kreska.
Nie wiem co o tym myśleć. 3 testy „pozytywne” jeden negatywny...
Dodam ze przed inseminacja „staraliśmy” się o dziecko mimo wszystko.
Biorę pod uwagę tez to ze współżyliśmy co drugi dzień aż do dnia inseminacji5 dni po inseminacji to cchyba troche za wczesnie jak na pozytyw tak mi sie wydaje...
No ja mam na 12.12Tak jakos na 14.12 w moje urodziny wypada...mam nadzieje ze tym razem donosze![]()
Cześć.
Staram się z mężem od 3 lat o dziecko. Jesteśmy już po 1 zabiegu inseminacji. Wczoraj (5 dni po inseminacji) zrobiłam test wyszły dwie kreski z tym ze druga była bardzo blada. Nie wierzyłam ze mogło nam się w końcu udać ! Dla pewności powtórzyłam test wieczorem i taka sama sytuacja z tym ze kreska druga była już bardziej wyraźna. Zaczęłam o tym czytać, zdania są podzielone inni mówią że to błędny wynik inni ze ciąża. Dla pewności powtórzyłam dzisiaj test na pierwszym wyszła taka sama sytuacja jak wyżej dwie kreski jedna blada a na drugim wyszła tylko jedna kreska.
Nie wiem co o tym myśleć. 3 testy „pozytywne” jeden negatywny...
Dodam ze przed inseminacja „staraliśmy” się o dziecko mimo wszystko.