reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

@fredka84 bzy z wczoraj. Ostatni to ten czarny.
20200405_184726.jpeg
20200405_184732.jpeg
20200405_184737.jpeg
20200405_184723.jpeg

reklama
Kochane dziewczyny, te w ciąży:) jeśli brakuje wam rozmów o ciąży, ciuszkach itp. to polecam gorąco forum rówieśników. Czyli jeśli któraś rodzi np. w październiku wpiszcie w wyszukiwarkę "poród październik 2020 baby boom" . Sama należę do takiego forum, teraz ono jest zamknięte i piszemy sobie tam o dzieciach. Bywają kwasy, a jakże :) ale ogólnie jest fajnie. Wszystkie urodzilysmy w jednym miesiącu więc troski i radości takie same.
Oczywiście to tylko taka moja podpowiedź.
Zostańcie też na tym forum, zresztą od tego forum trudno się odczepić :)
Miłego dnia.

U mnie słoneczko dziś zaplanowane znowu 22 stopnie, cały tydzień piękny a Wielkanoc ma padać (sobota,niedziela i poniedziałek) a we wtorek już słoneczko i znowu powrót ciepła - eh pogoda se wybiera
Moze to I dobrze , bo wolne 3 dni i znow beda wylewać się tłumy spacerowiczów ... jestem jak najbardziej „za” takim spacerem w odludzie albo rudne rowerem z mężem . Ale już jak setki ludzi na plażach i w parkach - mówię stanowczo NIE !! Buziaki ze slonecznego Rotterdam 😘😘😘😘

Nigdy nie udostępnilabym danych żadnej z dziewczyn. I wiesz o tym bardzo dobrze, bo kiedys gdy wrzuciłas tu moje miasto Cię o to poprosiłam. Dlatego też tak bardzo mnie zabolała wczorajsza niemiła wiadomość. I stąd moje wywody. Moje myśli. Bo ja też potrzebuje zrozumienia.
I dobrze wiesz,że nie chodzi o moje ukochane lumpexy;)
I uważaj, bo ta nawiedzona mogę być Ja i w drodze do brata mogę do Ciebie zajechać i sterczec pod Twoją bramą az otworzysz i mi rosół ugotujesz.
Dziewczyny spooookoj juz 🤪🤪🤪🤪na ten rosol BTW tez sie pisze 😀😀😀🤤peace & love kochane 😘😘😘😘✌🏼

reklama
Do góry