• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Potrzebuję porady - spóźniający się okres

Witam Was!
To już piąty dzień kiedy spóźnia mi się okres.. Wcześniej okres dostałam 23-24.02 i trwała dość długo bo ponad tydzień i był obfity i bolesny.. Przeważnie tydzień przed okresem puchną mi piersi i są tkliwe a teraz są tylko nabrzmiałe bez nadwrażliwości, wgle nie czuję się jak na okres, zawsze mialam typowe objawy PMS Momentami boli mnie brzuch ale trwa to krótko i mija. Wrażliwa na dźwięki jestem.. Jakbym miała dostać zaraz migreny i jem jak szalona. Moja przysadka mózgowa robi mi takie figle.. Potrafię zjeść pół gara pomidorowej a chwilę później przegryźć ją dwoma kanapkami w zupełnie innych smakach. I okropnie bolą mnie nogi od paru dni od bioder w dół.. Nie wiem co mam o tym myśleć.. Moje miesiączki są dość regularne. Poza tym czuję się świetnie. Dziś jestem już zestresowana bo nie wiem czy czekać dalej czy kupić test ciążowy?? Co o tym myslicie?

reklama
reklama
Witam, zrobiłam test 14 dni od stosunku podczas owulacji.Okres powinnam dostac 2 dni temu. wyszla jedna kreska natomiast po paru h pokazało się coś takiego. Błąd testu czy możliwość ciąży?Czy byc moze to za szybko od stosunku na test płytkowy?

Załączniki

• received_228846271565670.jpeg
    received_228846271565670.jpeg
    43,9 KB · Wyświetleń: 528
reklama
Miesiaczka się spóźnia 6 dzien, na okres się nie zapowiada. Bete zrobilam gdy spóźniala się 3 dni wyszła negatywna. Możliwe że przesunela mi sie owulacja i do zapłodnienia doszło pozniej i ze na bete bylo zbyt wcześnie? Miesiaczka w marcu byla 6.03

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry