Dzieki, pamietam z poprzedniej ciazy ze pobolewalo ale teraz daje bardziej w kosc...Tak kłucia często a ból jak na okres w okolicach miesiączki i to jest zupełnie normlane póki nie ma plamien krwawień.
reklama
młoda1994
Fanka BB :)
Jak Ci bardzo dokucza to wes nospe jak masz i skonsultuj to z gin na wizycie.Dzieki, pamietam z poprzedniej ciazy ze pobolewalo ale teraz daje bardziej w kosc...
Jeszcze daje rady bez nospy, po prostu zastanawialam sie czy to normlane, niemal codziennie mnie boli lub kluje. Nast wizyta za tydz w piatek to dopytam. Ginka pytala kiedy byla poprzednia ciaza, mowie ze 7 lat temu prawie a ona aaaa to pewnie juz Pani nie pamieta. No i rzeczywiście nie pamietamJak Ci bardzo dokucza to wes nospe jak masz i skonsultuj to z gin na wizycie.

młoda1994
Szybko zleci [emoji4] no tak 7 lat to sporo czasu temu. Ja czasami nie pamiętam co robiłam lub co jadłam wczoraj a co mówić 7 lat wstecz [emoji23][emoji23]Jeszcze daje rady bez nospy, po prostu zastanawialam sie czy to normlane, niemal codziennie mnie boli lub kluje. Nast wizyta za tydz w piatek to dopytam. Ginka pytala kiedy byla poprzednia ciaza, mowie ze 7 lat temu prawie a ona aaaa to pewnie juz Pani nie pamieta. No i rzeczywiście nie pamietam [emoji23]
Ragda
Mam tak damo. Caaaly czas.Dziewczyny czujecie klucia w podbrzuszu albo bol przypominajacy menstruacyjny?

L
Lebkuchen_mum
Gość
NormaDziewczyny czujecie klucia w podbrzuszu albo bol przypominajacy menstruacyjny?
martini6
Czyli jednak szansa na blizniaki![]()
Tak szansa

martini6
To który będzie u ciebie tydzień na kolejnej wizycie?
My chyba idziemy z dniami tak samo u mnie w środę będzie na usg 7+1
reklama
martini6
Teraz mam wizytę 21 kwietnia więc może już będzie widać serduszko
Myśle ze na pewno